NeonsNeons @ 24.04.2022 12:58Nauri, ko tu ar savu storīju gribēji pateikt?
.Eksperte. @ 24.04.2022 09:51Lasu un mazliet brīnos. Daudziem vispār nav izpratnes, ko nozīmē darbs, ko nozīmē savs bizness un ko var sasniegt ar daudz un smagu darbu. Nesaku, ka viss legāli un tīri tur, bet nu... tas laikam ir arī iemesls, kapēc daudzi tā arī neiziet ārā no sava īrētā dzīvokļa rutīnas un no rokas mutē.
tikko vēl ielika. 🥲NeonsNeons @ 24.04.2022 12:58Nauri, ko tu ar savu storīju gribēji pateikt?
barbieyyy @ 24.04.2022 13:02
Vari ielikt video, lūdzu? Gribas zināt ko tas jenots saka, bet viņš mani neapstiprina ig ?
Mezavavere @ 24.04.2022 12:14Šausmas ,kadas vina mulkibas stāsta par vēnu iemeslu!! Iedomājies,ka bez paštonējošā viss Izskatās vēl trakāk (uz bālas ādas)!!
Filomena @ 24.04.2022 12:38Elīnai vēl tikai septītais mēnesi, es lidz tam laikam pat vispar nekādas grūtības nejutu. Pēdējie divi gan ir grūtāki, nevar normāli pagulēt, vēders liels, grūti pieliekties, berns spārdās kā traks. Ja viņai jau lidz septītajam mēnesim tik daudz problēmas kādi būs pēdējie divi. Vēl plāno uz Dubai 40 gr karstumā.Par strādāšanu, cepuri nost, ka cilvēkam tāda apņemšanās. Tikai te nu ir redzams, ka viņa jau to nedara saplanoti, nav vinai jāstūķē tas grūtnieču veders tajās lupatās un jāvelk kājās tos drausmigos ķieģeļus. Viņai ir modeles, kas šobrīd izskatās daudz labāk par Elīnu. Te vienkārši var redzēt, ka cilvēkam ir problēmas galvā un nesaprašana kā jāvada uzņēmums un jāplāno laiks. Visu to darbu viņa varētu izdarīt pasaudzējot sevi un bērnu un butu tas pats rezultāts. Es ja gribētu pirkt legingus nekad nedomātu cik elastīga jostas vieta un daudz vietas vēderam. Elīna ir iedomājusies, ka vina ir karaliene un bez viņas nekas nenotiks.
MinkaMurrrrr @ 24.04.2022 13:06
Tur viņš neko nesak. Melnā bilde ar uzrakstu
1 storijs - nop ...
2 storijs -nevaru vairs
NeonsNeons @ 24.04.2022 12:58Nauri, ko tu ar savu storīju gribēji pateikt?
Khali @ 24.04.2022 13:17
Meitenes, tak nemaz nepanesaties uz to uzmanības kaukšanu, gan jau speciāli provocē, lai paskatītos cik te daudzas jo jums uzķersies
Būtu normāla problēma, uzreiz pateiktu, nevis liktu uzmanību izaucošus storijus ik pēc 20 min
Neesat stulbas un neuzķeraties