viņai visas bikses un džinsi izskatās briesmīgi, zem vēdera karājās tāds kā maiss un zemāk ir tulpe. Tāpēc jau ir tādas grūtnieču drēbes izdomātas, kur vēdera zonā ir lieks audums, lai būtu vieta puncim un nekas nekarātos zemāk.BlackIcee @ 09.03.2022 15:21
Nez cik ilgi viņa mēģinās iespīlēties sava veikalā drēbēs? Nu jau tas izskatās traģiski un neglīti, un džinsenes, pat aiztaisīt nevar, zem tiem lielajiem džemperiem atstāj vaļā bikses. Cirks...
Būtu labāk nodevusi šo darbu savām meitenēm, modelēm, un pati tikmēr lietderīgi izmantotu laiku un ietu uz jauno vecāku skolu.
lapsa555 @ 09.03.2022 17:00viņai visas bikses un džinsi izskatās briesmīgi, zem vēdera karājās tāds kā maiss un zemāk ir tulpe. Tāpēc jau ir tādas grūtnieču drēbes izdomātas, kur vēdera zonā ir lieks audums, lai būtu vieta puncim un nekas nekarātos zemāk.
Kostīms ideāls dārza ballītei, vakarā. Uzvelk džemperīti, pa dienu ar šortiņiem un maiciņu.Zinna @ 09.03.2022 16:55kurās ir tās normālās drēbes? Ieliec kādu piemēru.
Šo, konkrēto komplektu nevilktu, jo šorti īsi (karstam laikam), bet džemperis ar garām rokām (tad tomēr vēsākam laikam).
Latvijas vasarā? 😁 Pagājušajā gadā bija izņēmums un tad arī naktī nevajadzēja džemperi. Joprojām, uzskatu, ja džemperim būtu īsas rociņas, tad citādāk. Šobrīd, ļoti neloģisks salikums..Nemierīgā @ 09.03.2022 20:07Kostīms ideāls dārza ballītei, vakarā. Uzvelk džemperīti, pa dienu ar šortiņiem un maiciņu.
Zinna @ 09.03.2022 20:10Latvijas vasarā? ? Pagājušajā gadā bija izņēmums un tad arī naktī nevajadzēja džemperi. Joprojām, uzskatu, ja džemperim būtu īsas rociņas, tad citādāk. Šobrīd, ļoti neloģisks salikums..
Pavasaris5 @ 09.03.2022 22:20Vispār dažbrīd atliek nobrīnīties par cilvēka tupumu, vai es nu vairs nezinu, kā to nosaukt. Viñai nav bijis kauns pat pēc visa kipiša ar manikīri vēl mēgjināt pie viñas pierakstīties. Tas laikam viñai standarts - cilvēkam iedirst dvēselē un pēc tam tēlot, ka nekas nav noticis! Netīrā žurka!?
kā tu zini par to manikīri?Pavasaris5 @ 09.03.2022 22:20Vispār dažbrīd atliek nobrīnīties par cilvēka tupumu, vai es nu vairs nezinu, kā to nosaukt. Viñai nav bijis kauns pat pēc visa kipiša ar manikīri vēl mēgjināt pie viñas pierakstīties. Tas laikam viñai standarts - cilvēkam iedirst dvēselē un pēc tam tēlot, ka nekas nav noticis! Netīrā žurka!?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣kušPavasaris5 @ 09.03.2022 23:10Nē! Un pareizi darīja. ? Didrenei kaut kā ar tām nadziñu meistarēm nu galīgi neveicas. Nekas, varbūt sāk gatavoties mātes lomai, ar tādām lāpstām jau bebim dupsi nenomazgās.
Es varu pateikt vienu, ja viña taisās dzemdēt dzemdību namā, tad ar viñas attieksmi tur nekas labvēlīgs nebūs, i par nagiem dabūs dzirdēt, i par savām melonēm. No dzemdību vietas jau izies ar depresiju?
Khali @ 10.03.2022 13:24Tai džinsa jakai, kas Elīnai mugurā ir L izmērs.
L IZMĒRS
Izskatās kā S, Elīnai tieši laikā
Viņa tos izmērus, kur izrakusi. L meitene tur neielīstu.
Man pašai ir M un jau lielas, ka šaura ja Elīnai tā pieguļ
Amanda_Anna @ 10.03.2022 13:18Vai Elīna jau ielika video par to, kuru dzimumu tad gribēja?
Khali @ 10.03.2022 13:24Tai džinsa jakai, kas Elīnai mugurā ir L izmērs.
L IZMĒRS
Izskatās kā S, Elīnai tieši laikā
Viņa tos izmērus, kur izrakusi. L meitene tur neielīstu.
Man pašai ir M un jau lielas, ka šaura ja Elīnai tā pieguļ