Nafig Tev tik daudz emoji tekstā?Dior21 @ 14.01.2020 20:52Skatos un smejos ?
Jūs visas tādas odzes un meles te esat uztaisījuši 146 lpp ar negatīviem un apmelojosiem komentiem par ļoti cienījamiem. Svetigiem cilvēkiem!! ??
Jūs visas te esat tik ļoti smaidīgas ka pat nesaprotat ko jūs te runājat ??
Bet ,protams.. Kā jūs skauž! Jums jau nav tādu teplu, naudas un skaistu augumu, sejas un matu, drēbju. ELĪNAI. NAURIM UN MONTAI IR VISS KĀ JUMS SUŠĶĒM, KALPONĒM NAV!!! ?Nu ir meičuki Elīnai kases aparāts, neuztraucoties parr to tik ļoti. Labāk ejiet sakopt sevi, nevis Annas pērli nomelnot, pat Annas pērli te neviena nevar atļauties un kur nu vēl pedikīru ziemas sezonā hahaha. Jā.nu skauge. Skaugenes.
??
Vot, atveriet pašas veikalu un uztaisiet gada labāko atklāšanas ballīti ar tādu vērienu ka Elīna ar savu lielisko vīriņu. Kurš viņu lutina un ved uz randiņiem, bet jūs sēžat mājas un skatāties uz saviem dzērājiem vai esat vienas ar kaķi vai jau apbernojusas ar daudz kneveliem... Tipiskas mājsaimnieces Latviešu hahaha nekā jums nav un es jumsoateiksuprieksaa ka jūsu skaudība Elīnas un viņas draugu lokā neko nemainīs. Tauriņš būs un viņš lidos vienmēr!!
Labāk būtu paklusējusas mērkaķu bars. Stulbas ka simpanzites... Kamēr Elīna ēd izsmalcinātus ēdienus, ģērbjas ekstravaganti jūs neko dzīve nesasniedzat.
A
Pati biju tauriņa un tur visy laiku pa durvim nāk iekšā meitenes, vienā pēc otras. Hahaha.. ? Takā suņi beidziet riet.
Surikatins06 @ 14.01.2020 21:02Dior21 es atvainojos ,ja es aizvainoju tavus elkus ,bet tomēr šī sadaļa ir par Didrihsones drēbes kvalitāti un cenām ,izteicu arī to ,ka šis veikals ir 2 dienas atklāts ,bet putekļi visur .Man neskauž Elīnas dzīve ,man prieks ,ka Latvijā ir cilvēki ,kas uzsāk biznesu no nekā ,bet tad storijos ,lai neliek ka viss ir tik fancy.ES IZTEICU VIEDOKLI ,es neaprunāju Elīnu vai viņas dzīvi ,izteicos tikai par veikalu un tās apģērbiem.Laikam nesaproti ,kas ir viedoklis un aprunāšana ,tās ir divas atšķirīgas lietas
Nafig Tev tik daudz emoji tekstā?
Montyna @ 14.01.2020 21:34Ta drosi vien pati Elina. Profils tik sodien uztaisits.?
Savas izsmalcinatas sprotes ed. Aiziet sushi Gan Bei paest nav izsmalcinati. Tie garie nagi un milzigas skroptas loti leti izskatas.
Crystal @ 14.01.2020 21:43Es nedomāju, ka Elīna ir tik dumja, lai te nāktu un drukātu n-tos uzkrītoši aizstāvošos tekstus, drīzāk kāds trollēns speciāli mēģina kopēt viņas kļūdaini tizlo rakstības stilu un pats piedurās, jo visas domā, ka Elīna? Bet ja tiešām Elīna vai kāds taurenis, tad novēlu izdomāt oriģinālākus apvainojumus kā lopiņu vārdus, resnules, kalpones utt??♀️??
Dior21 @ 14.01.2020 20:52Skatos un smejos ?
Jūs visas tādas odzes un meles te esat uztaisījuši 146 lpp ar negatīviem un apmelojosiem komentiem par ļoti cienījamiem. Svetigiem cilvēkiem!! ??
Jūs visas te esat tik ļoti smaidīgas ka pat nesaprotat ko jūs te runājat ??
Bet ,protams.. Kā jūs skauž! Jums jau nav tādu teplu, naudas un skaistu augumu, sejas un matu, drēbju. ELĪNAI. NAURIM UN MONTAI IR VISS KĀ JUMS SUŠĶĒM, KALPONĒM NAV!!! ?Nu ir meičuki Elīnai kases aparāts, neuztraucoties parr to tik ļoti. Labāk ejiet sakopt sevi, nevis Annas pērli nomelnot, pat Annas pērli te neviena nevar atļauties un kur nu vēl pedikīru ziemas sezonā hahaha. Jā.nu skauge. Skaugenes.
??
Vot, atveriet pašas veikalu un uztaisiet gada labāko atklāšanas ballīti ar tādu vērienu ka Elīna ar savu lielisko vīriņu. Kurš viņu lutina un ved uz randiņiem, bet jūs sēžat mājas un skatāties uz saviem dzērājiem vai esat vienas ar kaķi vai jau apbernojusas ar daudz kneveliem... Tipiskas mājsaimnieces Latviešu hahaha nekā jums nav un es jumsoateiksuprieksaa ka jūsu skaudība Elīnas un viņas draugu lokā neko nemainīs. Tauriņš būs un viņš lidos vienmēr!!
Labāk būtu paklusējusas mērkaķu bars. Stulbas ka simpanzites... Kamēr Elīna ēd izsmalcinātus ēdienus, ģērbjas ekstravaganti jūs neko dzīve nesasniedzat.
A
Pati biju tauriņa un tur visy laiku pa durvim nāk iekšā meitenes, vienā pēc otras. Hahaha.. ? Takā suņi beidziet riet.