Sveikas,šodien biju pirmo reizi Butterfy veikalā,gāju ar domu kaut ko nopirkt ,jo esmu dzirdējusi ,ka neizdod čekus ,tad nu gāju uz nu jau saucamo veikalu .Tad nu iegāju ,viss bija skaisti ,pat labāk nekā storijos ,tikai drēbju klāsts ir diez gan mazs ,kas likās dīvaini ,jo tas taču skaitās veikals ,bet ne par to stāsts .Gāju piemērīt kleitu un bikses klasiskās ar augsto jostas vietu .Pirmais ,kas iekrita acīs ,kad gāju kabīnē,bija ļoti netīra grīda ,viss pilnīgos putekļus ,labi tad uzmēriju bikses ,biksēm diegi lien ārā ,un viņas neizskatījās tik labi kā uz Didrihsones ,uzmērīju kleitu ,tā man patika gan kvalitātē ,gan izskatā,bet cena 31 eiro ,priekš tādas kleitas cena likās ļoti augsta ,bet es nolēmu nopirkt ar domu ,vai man iedos čeku un NEDEVA ČEKU.Es biju šokā ,tas taču ir veikals .Vispār tā gaisotne man likās piespiesta ,jutos neērti .Man nekas nav pret Didrihsones bisnezu ,bet ja ir nolēmusi atvērt veikalu ,tad preču klāsts varētu būt lielāks ,tīrākas telpas ,jo divas meitenes ,kas tur strādā un Didrihsons vienkārši runājās savā starpā ,tad telpas varētu arī uzskopt,un ,protams ,par čeku izdošanu vispār nerunāsim ,jo katrā veikala uzņēmumā kasei ir jābūt.Nezinu vai turpmāk tur iegriezīšos .