daudz labāk izskatītos? Vecajās bildēs Elīna ir ļoti dabiski skaista meitene. Vaibsti man nedaudz Milu Kunisu atgādina, žēl, ka tagad tā sačakarējusi sevi un kļuvusi tik uzpampusi? Varbūt pēc gadiem nāks pie prāta, bet vai būs kas labojams, nezinu...LadyInBlack @ 12.01.2020 20:07Nedz kā viņa izskatītos ja visu to fake no viņas noņemt un izņemt???♀️ Pupus, lūpas, skropstas, mati, tonna kosmētika, uzvilkt prastākās drēbes, kas no viņas sanāktu???
Daisey @ 12.01.2020 22:26Vai man vienīgajai liekas ,ka pēdējā Elīnas postā viņa izskatās uz 30-35 gadiem ?? Lūk ko nodara filleri visās malās.
blacke @ 12.01.2020 10:57Un šeit komentāros jau parādās cik mēs tomēr katra esam dažādas, kas vienai skaists, tas otrai nesmuks, katram sava gaume un stils :)
Daisey @ 12.01.2020 22:26Vai man vienīgajai liekas ,ka pēdējā Elīnas postā viņa izskatās uz 30-35 gadiem ?? Lūk ko nodara filleri visās malās.
Stalkerlvl1000 @ 12.01.2020 23:57Nu es arī kaut kad pačekoju Elīnai vecās bildes. Viņa tiešām izskatījās labāk. Dabiskāk. Ar vienkārši tumšiem matien, lūpām dabiskām, un kaut kas vēl ir baigi pamainījis.
Chikitita @ 13.01.2020 07:03Man patīk kā Didrihsone izskatās, neizskatās ka butu filleri visās malās, drīzāk daudz kosmētika, mākslīgās uzacis, skropstas, lūpas varbut nedaudz uzlabotas, katrā gadījumā ne tik drastiski. Izskatās ka savākušās te vienas vienīgas indīgas čūskas, ka tik pateikt ko ļoti negatīvu, aprunāt...?
Chikitita @ 13.01.2020 07:03Man patīk kā Didrihsone izskatās, neizskatās ka butu filleri visās malās, drīzāk daudz kosmētika, mākslīgās uzacis, skropstas, lūpas varbut nedaudz uzlabotas, katrā gadījumā ne tik drastiski. Izskatās ka savākušās te vienas vienīgas indīgas čūskas, ka tik pateikt ko ļoti negatīvu, aprunāt...?
vienkaarssaa @ 13.01.2020 09:45Visi tik acīgi, bet esmu šokā, ka neviena nepiemin Aleksandru ? ievērojāt, ka viņa nav nevienā bildēs no tusiņa. Parādīja tikai vienu mazu Story kā viņa sēž savā telpā un spaida telefonu kamēr notiek viss... Nez kāpēc tā
cy @ 13.01.2020 11:19Es nesaprotu kā visas tās fancy lietas (gan atribūtika tajā pasākumā, drēbju bildēšana, frizūras utt.) un visu to fancy lifestyle var atļauties tik no šī biznesa. Tad jau cilvēki, kas tirgū pārdod drēbes arī ir tik bagāti, jo drēbes jau tās pašas. Es savā skeptiskajā prātā gribu domāt, ka tur apakšā ir kāds melnais bizness, un šis viss ir tikai aizsegs. ?