LadyInBlack @ 11.01.2020 19:19
Omg.... what the fuck ??????? bļaviens man pilnīgi asiņo acis...
es ar to pašu biju domājusi pasauks, vai nē ??? nu bet Elīna tak teica ka tur būs viņai tikai viņas viss TUVĀKIE un VISS MĪĻĀKIE.. vispār smieklīgi sanāk, ka priekš viņām visām tādi svētki a proekš klientiem nē, pēc būtības ja tā padomāt TIKAI un VIENĪGI klientu dēļ kuri tur iepērkas viņiem tas viss ir :) nevis tpc ka meičuki pafočējas priekš viņiem ??Pormifē @ 11.01.2020 19:23Unnnn kādēļ sudrabkaija nav uzaicināta? Viņa tak arī bija vienā fotosesijā? ??
Pirms sprēgā, pati gramatiku pamācies. “Zināt” ir pareizi. Bieži izmantotais vārds “zinat” latviešu valodā nepastāv.LadyInBlack @ 11.01.2020 19:21Ahahahahah, jūs jau to zinĀt... ???????
var redzēt, ka tikko no tirgus somas izvikta, saburzīta, papurināta un pa 75 eurikiem gan jau kāds nopirks.
LadyInBlack @ 11.01.2020 19:33es ar to pašu biju domājusi pasauks, vai nē ??? nu bet Elīna tak teica ka tur būs viņai tikai viņas viss TUVĀKIE un VISS MĪĻĀKIE.. vispār smieklīgi sanāk, ka priekš viņām visām tādi svētki a proekš klientiem nē, pēc būtības ja tā padomāt TIKAI un VIENĪGI klientu dēļ kuri tur iepērkas viņiem tas viss ir :) nevis tpc ka meičuki pafočējas priekš viņiem ??
What @ 11.01.2020 19:51Saulietei sekoju jau vairākus gadus un nesaprotu kādēļ visos svētkos vienmēr dzied tikai vienu dziesmu kad man vairs nebūs 16 :o
user108123 @ 11.01.2020 20:48Pēc tam visi mazie meičuki saņems sev omnivā sasvīdušas pērlītes :D