Limonāde @ 09.01.2020 22:17Es kko nesaprotu! Par kādu talantu viņi runā? Nopirkts un pārdot tas nav talants.
Limonāde @ 09.01.2020 22:17Es kko nesaprotu! Par kādu talantu viņi runā? Nopirkts un pārdot tas nav talants.
miss99 @ 10.01.2020 15:02Noskatījos to video un gribās pateikt-nu ko tu dirs? Meitenes jūtas gaidītas un apčubinātas,kad ienāk šovrūmā? Kā tad! Degunu no telefona nevar pacelt, paskatās vēl ar tādu sejas izteiksmi ko te atvilkies. Cenas pieņemamas ik vienam? Par lupatām,kas irst pa vīlēm un saveļās pēc pirmās mazgāšanas reizes tās nav pieņemamas cenas.
Karīna1332 @ 10.01.2020 17:23
Piekrītu, esmu bijusi tur un uz manis skatījās kā uz prastu Lupatu! Nu neģērbjos es pūkainās čības, nav man laineris uz acīm. Bet es arī nesmirdu un neizkatos tik briesmīgi, lai mani atdalītu no citiem pircējiem, viņai jau tikai tādas kā viņa iet pie sirds vai tādas kas isntagrama ir atpazīstamas! Mēs mirstīgās saņemam visu slikto, slikti iepako utt. Cenas vispār ir kosmoss, priekš viņas lupatām.
Tas viņas vot vispār laikam nemūžam nebūs dabūjams ārā!! ?♂️?. Neiznu man viņa vienkārši sāk riebties, nevaru uz viņu paskatīties! Jau apnīk skatīties uz vāji garīgi attīstītiem cilvēkiem.
Laasmina @ 10.01.2020 19:08Tieši tikko noskatījos video IG un paralēli palasīju komentārus! Skatos viss pozitīvi: “Tā turpiniet”, “Malači, Jūs iedvesmojat” utt.!
Nu kā tā var būt, ka neredzēju nevienu negatīvo komentāru!? Iedomājos, noteikti visus negatīvos komentārus izdzēsusi ?