Marpla @ 01.02.2022 13:59
???
Elinčik, kā Tu iegūsti tik zeltainu iedegumu?
Adventures100 @ 01.02.2022 11:05nu, cik grūtnieču grupām, vai no paziņu pieredzes, pašas pieredzes, ja tev ir tas nelabums, nebūs tā, ka tu tagad iesi, braukasies, celosi ar tik sliktu dūšu, citas pat iet slimības lapās. Tas grūtnieču nelabums ir pretīgs, pēc storijiem neizskatās, ka viņai būtu slikti +, ja ir nelabumi arī no ēdiena smaržas ir slikti, a viņa pie visiem ēdieniem stāv klāt un komentē, priecīga viss ok, bet kā jāēd, tā oj, man jau slikti. Plika diršana, ka tik nomest kādu kg.
Bellini @ 01.02.2022 14:25
Un par šo Elīna spiedz no laimes ? vispār tā pati Ļenka vien ir ?
Bet noteikti dzīvē viņa tik uzkrītoši pleķaina nav, tie ir 100 filtri noteikti, lai būtu bombiskas krāsas lupatām, bet nu par tie matiem gan nesaprotu, kur problēma izmazgāt, ja viņa īsti neko nedara, es saprastu viņa stradatu, vel mazs bērns pie krūts, jātaisa ēst vīram, kas strādā visu dienu prom, bet Elīna vienkarši stāv pie spoguļa visu dienu un ber bērnu pūderi, tapec ari ir tie baltumi matos
Bet vel iedomajos, varbut viņi testus taisa lai tiktu kino, nezinu vai tur obligati der tikai vakcina, tapec uz savu tauriņu neiet, jo nav qr koda, lidojot taču ari der testi
Marpla @ 01.02.2022 13:28Un gribēju atstāt Didras quote of the day
“Es domāju, ka man ir slikta pašsajūta, tapēc es nejūtos labi.”
Man šķiet, ka tiešām viņai nu vairs var palīdzēt tikai Dievs. Jel, atpestī šo atpalikušo dvēseli
BlackIcee @ 01.02.2022 15:15Visi pēdējie tauriņa jaunumiņi ir vienkārši šausmīgi. Ja ne uz ielas iziet, pat dārzā būtu neērti strādāt,tik nepraktiski..
Ir kāds vīrietis, kuram patīk, ja viņa sieviete ģērbjas baggy drēbēs un noslēpj visus labumiņus?
tik pat sakarīgi kā dzīvot dārgākos apartamentos ir finansiāli dārgāk.Adventures100 @ 01.02.2022 15:01*Jā, man taču tik daudz ziņu, nespēju visu atcerēties. Likās, ka uzklausot daktera ieteikumus, viss būs pateikts korekti??* šis ir tas, ko atbildēja par to, ka rakstīju, ka jau sen teicu par to dzelzi. Pssssc
Shayk @ 01.02.2022 15:17
Kada negrib so bombisko komplektinu iekert?
Paulaaaaaa @ 01.02.2022 15:38Vispār lasot komentārus zem Elīnas postiem, es ik pa laikam paskatos arī tos profilus, kādas ir tās sievietes, kas tik ļoti viņu aizstāv un slavē ? Neviena no viņām neizskatās izglītota, drīzāk tāda 25-35 māmiņa, ne pārāk kopta, kas izskatās, ka nemaz neiepērkas butterfly jo nevar to atļauties.
Un vēl es redzēju, ka mana paziņa komentēja pie tās baļļas, ka grūtniecība nav slimība, vnk wtf, jā nav slimība, bet ir jābūt stulbai grūtniecei, lai ziemas laikā fočētos peldkostīmā priekš pāris bildēm ? Nu tā meitene man ir tagad izsviesta no normālo cilvēku saraksta un arī viņa NEIEPĒRKAS BUTTERFLY. Un tā tās sievietes atbalsta viņu, lai vai ko darītu.. Tak tas nav normāli!
Sisenis @ 01.02.2022 15:43
Rihanna kā reiz nesen parādija savu grūtniecību ar pliku vēderu sabiedriskajā telpā, apsnigušajā pilsētā. Nezinu, es nemāku teikt kas ir pareizi un kas nē.