Bellini @ 01.02.2022 12:00Skaista viņai tā modele ar tumšajiem matiem, daudz skaistākas bildes nekā Elinas selfiji pret spoguli ar visur pacelto kāju kā grasītos apčurāt kādu stabu ?
Bellini @ 01.02.2022 12:00Skaista viņai tā modele ar tumšajiem matiem, daudz skaistākas bildes nekā Elinas selfiji pret spoguli ar visur pacelto kāju kā grasītos apčurāt kādu stabu ?
BlackIcee @ 01.02.2022 12:16
Bet nopietni... Kāds var paskaidrot, kāpēc Didra to kāju tā tur? Labi, bildes ir viens, bet ir bijis, ka viņa filmē, piemēram recepti savai skābeņu pļurai, kur principā tikai seju vai produktus var redzēt, bet tā pat, kaut kur mazā kadra stūrī var redzēt, ka viņa to kāju ir atkal pacēlusi.
Varbūt viņai sāp stāvēt normāli? ?
Lukreecija @ 01.02.2022 11:04
Neesmu viņas aizstāve, tomēr tiem, kas raksta tekstus vajadzētu vairāk iedziļināties. Pirkts vakc. vai pārslimošanas sertifikāts ir viens, bet savos storijos viņa teica, ka Parīzē tas ir iespējams nevis, ka viņa izmanto kopumā savu draudzeņu sertifikātus. :D Mazliet arī smieklīgi, ka tie žurnālisti kaut ko tā pa ausu galam sagrābsta.
Adventures100 @ 01.02.2022 11:05nu, cik grūtnieču grupām, vai no paziņu pieredzes, pašas pieredzes, ja tev ir tas nelabums, nebūs tā, ka tu tagad iesi, braukasies, celosi ar tik sliktu dūšu, citas pat iet slimības lapās. Tas grūtnieču nelabums ir pretīgs, pēc storijiem neizskatās, ka viņai būtu slikti +, ja ir nelabumi arī no ēdiena smaržas ir slikti, a viņa pie visiem ēdieniem stāv klāt un komentē, priecīga viss ok, bet kā jāēd, tā oj, man jau slikti. Plika diršana, ka tik nomest kādu kg.
Shayk @ 01.02.2022 12:40
Kadu draudzenu? Vinai nav neviena drauga.
jā, Dievs viņai ir tuvs, tieši tādēļ esmu vīlusies par to situāciju ar bērēm un manikīri. Galvu saspiedusi.Marpla @ 01.02.2022 13:28Un gribēju atstāt Didras quote of the day
“Es domāju, ka man ir slikta pašsajūta, tapēc es nejūtos labi.”
Man šķiet, ka tiešām viņai nu vairs var palīdzēt tikai Dievs. Jel, atpestī šo atpalikušo dvēseli
Mežakaķis @ 01.02.2022 13:35jā, Dievs viņai ir tuvs, tieši tādēļ esmu vīlusies par to situāciju ar bērēm un manikīri. Galvu saspiedusi.
core @ 01.02.2022 13:31Ok visiem skaidrs par tiem sertifikātiem...bet kā īsti tā policija var pārbaudīt un uz kāda pamatojuma?
skatoties uz viņas vīru, arī geji ir tuvi viņai. Kārtējā ģimene, kur visam pa vidu bērns būs. Kiviči, Artusi......LV rullē!Marpla @ 01.02.2022 13:39
Šaubos, ka viņai jebkas ir tuvs vai svēts, izņemot telefona kameru un spoguli.
Marpla @ 01.02.2022 13:28Un gribēju atstāt Didras quote of the day
“Es domāju, ka man ir slikta pašsajūta, tapēc es nejūtos labi.”
Man šķiet, ka tiešām viņai nu vairs var palīdzēt tikai Dievs. Jel, atpestī šo atpalikušo dvēseli
MikaR @ 01.02.2022 13:53Varbūt Ar Elīnu jārunā kā ar Kivičieni, ka informàciju izspiež caur glaimiem?
Piemēram, Elīn, Tev matos lokas saglabājušās gandrīz divas nedēļas, kā Tu tādu efektu? ??