Meičuks @ 05.01.2020 15:40
Kāds deguns tāds ir ko tad viņai viņu pagrabā turēt. Svarīgi cilvēks nevis izkatas. Muļķe
Milupa @ 05.01.2020 14:49
Labs :D baigais “uzņēmējs”..raksta kā 12 gadnieks
Meičuks @ 05.01.2020 15:51Jums visām te ir neizdevusies dzīve, laimīgie citus ne apsmej??
Jūs visas te esat aklas un ar lieliem deguniem, lieliem vēderiem ?kajam un likām kājām!! ???
Jūs pat par naudu neviens gultā blakus neņems. Resnas kantora žurkas!! Sēžat savos kantoros neglītas aitas un neradaties.
Būtu teikšana jūs vispār sabiedrība nelaistu, tik bezkaunīgas un neaptestas vecenes te sēž. Dzīve nuli esat sasniegušas un atradušas kam dzīvi skaust. Pašas mājas kurijat un audzēja5 taukus. Kamēr Elīna un Nauris bauda īstu dzīvi, vot! Tā ir īsta dzive, viņi ir bagāti ar visu un vieniem nekas netrūkst. Jums noteikti pat maizes brokastis nav ko likt uz galda!!! Bērnus ja tādi ir tad gerbjat pēc pēdējiem bomzukiem pašas arī netīras un smiridgas ejiet gulēt, pat kosmētiku gan jau atkauties nevarat, pašu lētāko pat neee ????? skaudiet. Skaudites man jau patīk. Nelaimīgas būtnes, pasaules bada kases ??????jūsu laiks rit un iet uz beigām nelaimīgas vistiņas ????
Meičuks @ 05.01.2020 15:51Jums visām te ir neizdevusies dzīve, laimīgie citus ne apsmej??
Jūs visas te esat aklas un ar lieliem deguniem, lieliem vēderiem ?kajam un likām kājām!! ???
Jūs pat par naudu neviens gultā blakus neņems. Resnas kantora žurkas!! Sēžat savos kantoros neglītas aitas un neradaties.
Būtu teikšana jūs vispār sabiedrība nelaistu, tik bezkaunīgas un neaptestas vecenes te sēž. Dzīve nuli esat sasniegušas un atradušas kam dzīvi skaust. Pašas mājas kurijat un audzēja5 taukus. Kamēr Elīna un Nauris bauda īstu dzīvi, vot! Tā ir īsta dzive, viņi ir bagāti ar visu un vieniem nekas netrūkst. Jums noteikti pat maizes brokastis nav ko likt uz galda!!! Bērnus ja tādi ir tad gerbjat pēc pēdējiem bomzukiem pašas arī netīras un smiridgas ejiet gulēt, pat kosmētiku gan jau atkauties nevarat, pašu lētāko pat neee ????? skaudiet. Skaudites man jau patīk. Nelaimīgas būtnes, pasaules bada kases ??????jūsu laiks rit un iet uz beigām nelaimīgas vistiņas ????
Bordo @ 05.01.2020 17:17Man liekas smieklīgi, ka Monta pat neslēpo/nesnovo. Kāda jēga braukt uz kalniem? :D
Milupa @ 05.01.2020 16:24Vienmēr esmu vēlējusies pajautāt Elīnai-vai izspiedušos nipeļus un vāveri ir kristīgi rādīt publiski??
miss99 @ 05.01.2020 15:48
Nauri, ko tad sauc visas par neglītenēm? ?
Milupa @ 05.01.2020 15:58
Hahaha tā skauž, ka dirst gribas :D elīna, lūdzu, neraksti vairs un neapkauno sevi ar savu sūdīgo gramatiku, acis jau sāp lasīt
Milupa @ 05.01.2020 16:01
Nevaru iedomāties nevienu trešo personu, kura tik aizrautīgi abus mīlniekus aizstāvētu, tā kā varētu jau Elīna vai Nauris (kurš no jums to raksta) -rakstīt komentārus savā vārdā ?
Susanne @ 05.01.2020 16:03Vai tad tik garlaicīgi uz kalniem - Elīna vai Nauri, ka jānāk un jālasa forums. Laikam Nauris raksta, jo Elinčiks tak ar savu snovbordu uz kalna, un Nauris sildās kafijas namiņā. ⛄️⛄️⛄️