miss99 @ 02.01.2020 22:04Komentāru par fotošopu arī izdzēsusi, tad jau ir ir ? nu nevar būt tāds vēders rijot visu pēc kārtas, lai arī cik laba vielmaiņa nebūtu
Candycane @ 02.01.2020 22:10Dīvaini, bet viņa vienreiz IGTV teica, ka viņai bija slikta vielmaiņa, ātri uzēdās, tāpēc tagad tikai pa bišķiņam iekož. Bet tagad komentāros raksta, ka viņai laba vielmaiņa, tāpēc tāda figūra ? pati nonāk pretrunās
Candycane @ 02.01.2020 22:11
Nedomāju, ka vielmaiņa cilvēkam var mainīties. Tādā ir no dzimšanas. Vai arī uz vecumu var palikt lēnāka
NAVMANKOTEIKT @ 02.01.2020 22:13
Vielmaiņu var sabojāt, ????to es apgalvoju kā mediķis!!
TraumaticRhyme @ 02.01.2020 16:02
Jā, daudz vairāk nopelnīt-muhļijot ar nodokļiem..cik ilgi tā pelnīs? Kad būs krunkaina ari IG plikiem pupiem savas lupatas reklamēs? :D
Uzskatu, ka izglītība ir daudz labāks ieguldījums sevī, nekā ceļošana 5x gadā, silikons, tās lūpu kakas ko sev špricē utt..būsim reāli, ja negribi strādāt maz atalgotu darbu kkādā apkalpojošā sektorā-tev vajag izglītību! Neviens tevi neņems darbā kaut kādos vadošos amatos bez papīra. Bet nu katram savs.. katrs pats savas laimes kalējs ;)
NAVMANKOTEIKT @ 02.01.2020 16:09
Paklausies gudrītie, tu man te neko neieteiksi, es neesmu publiska persona atpazīstamā telpā.
Takā turi savu muti!!!
blacke @ 02.01.2020 20:52Man vienīgai liekas, ka Elīna sev uzčinījusi ne gluži presīti, bet smukāku puncīti? Nu nav viņai nevienā vitā peldkostīma bildē tāds vēders, nevienā video kur viņa pārģerbjas un redzama pusplika, nekur viņai nav tāds vēders :D
nu tajā bildē tās krūtis izskatās kā divas atsevišķas pasaules! Mars un Venēra! Bumbas! Nu izskatās drausmīgi...Susanne @ 02.01.2020 21:34https://failiem.lv/u/vj8bzz4b
ProtAms, ka fotoshops, skaidri redzams. Te pavisam citadaks veders.
Candycane @ 02.01.2020 22:15
Un uzlabot ir iespējams?
???NAVMANKOTEIKT @ 02.01.2020 12:21Elīna, ja tu šo lasi, tad novēlu Tev šajā 2020. gādā nebaidīties likt pieturzīmes un veidot stilistiski pareizi gramatiskus teikumus, un neuzsākt katru jaunu teikumu ar Un! NEBAIDIES arī teikuma beigās likt punktu, ja neesi pārliecināta, kur likt pieturzīmi, tad nevaig to aizvietot ar emociju zīmīti :).
Pēdējais posts kā tu saki '' Bomba '' tāda '' Bomba '' kā visi Tavi citi posti!
Lūdzu, lūdzu-nevaig vairāk smīdināt cilvēkus!
Es Tev varu aizsūtīti Ābeci un labāk pamācies :).
miss99 @ 02.01.2020 22:04Komentāru par fotošopu arī izdzēsusi, tad jau ir ir ? nu nevar būt tāds vēders rijot visu pēc kārtas, lai arī cik laba vielmaiņa nebūtu
Candycane @ 02.01.2020 22:15
Un uzlabot ir iespējams?
Chrishma @ 03.01.2020 22:33Man pazīstama meitene bija pie Aleksandras uz uzacīm un Aleksandra esot tik nenormāli pēc cigaretēm smirdējusi, ka bijis grūti izturēt + ar tādiem pirkstiem rauj tev uzacis. Lieki teikt, ka uzacis bija milzīgas uzzīmētas ar hennas krāsu, kuru pēc tam panikā berza mašīnā nost, no ādas tad dabūja vēl nost, bet paši matiņi palika melni.