Sveikas dāmas, bija diezgan interesanti lasīt šo diskusiju, vēlos padalīties savā pieredzē ar šo kantori.
Es pat nezinu ar ko lai sāk.
Nu labi, mana pirmā saskare bija ar kreklu kleitu, atnāca- izira roka un + suņu spalvas.
Talak vēl viena kleita atkal viss kā pirmajā pirkumā izirst vīles un spalvas komplektā
Tālāk boyfriend džinsas, teica storijos lai ņem izmēru lielākas jo nestaipas, ok tā arī izdarīju, kā jūs domājat kas notika? Viņas pēc 2 h pastaigajot vnk izstaipijas un izmēru ārā no ar jostu izskatījās drausmīgi nu bikses nekadas, sūdi. Protams paudu savu pieredzi FB lapā pie sudzibam kur Elīna man personīgā ziņā mēģināja atsmereties, noradiju arī par lielo uzcenojumu ka nevajag aizrauties, tas pofig viņai visu slikto noignorēja. un beigās teica ka bikses gan esot labas (apspiletas džinsas) par tam var galvot un iedošot man 50% atlaidi vinam, es šo ekstru neizmantoju. Nu tā arī es beidzu iegādāties viņas preces, negribu vairs tik lielu naudu atstāt par sūdu.
Jā, drēbes tiek iepirktas Polijā, par vismaz 3-4 x mazāku naudu nekā viņa viņas pārdod, tas nav nekāds pārsteigums.
Par naudas atgriešanu protams ka tas viņai nav izdevīgi jo uzreiz par to uzreiz ir izdevumi. Par čekiem un nodokļiem aizmirstat, tur ir lādīte un kases aparāts netiek aiztikts, tur tikai caurs laditi laiž naudu. Tādēļ arī interneta veikalā nekas daudz nav lai nav lai var atskaites parādit ka neko daudz interneta neperk un par to cik nopirkts arī samaksāt nodokļus.
Par sekotāju skaitu un to visu ir shema par konlursiem un influemceriem kuri piedalās viņu fotosesijas par to viņi sanem no viņas drēbes un vakariņas tas ir pavisam vienkārši.
Nu īsumā kkā tā. :D lai jums dāmas priecīgi svētki un savu naudiņu paturat sev :) pakrajat un noperkat ko ilgāk kalpojošu un labas kvalitātes.