Snowwhite @ 09.12.2019 10:56Figura gan viņai ir ka konfekte pedeja bilde, ļoti skaista bet maksliga.
Jā, čības nesā cauru gadu, tas ir fakts :DMontyna @ 09.12.2019 09:39Tas pukainas chibas ar vinas slaveno kazokadu pie baseina izskatas pa rubli ?
Rumba @ 09.12.2019 13:19Varbūt esmu vecmodīga, bet vai internetā vispār ir jāliek tās pusplikās bildes? Ko Dievs par to saka? ?
Lemončiks @ 09.12.2019 13:53Es vairāk šokējos par viņas autfitu.
0 cieņas pret citu kultūru. Aizbraukt uz tuksnesi pie arābiem ar izkārtām krūtīm un atsegtām kājām.
Zems, zems līmenis.
Dansone @ 09.12.2019 21:44Uzrakstīju viņai Instagramā par vienu džemperkleitu.
Jautāju kā varu iegādāties, jo internetveikalā nav ievietota.
Šī atsūta rekvizītus, kura maksājuma mērķī jānorāda mans Instagram niks un pēc tam vēl screen-shots jānosūta. ??♀️
Es teicu, ka man tas neder un vai var atsūtīt rēķinu uz e-pastu. Izlasīja un vairs ziņas nekādas. ?
tak ir. Ir rakstīts, gan VID speciālo sadaļu, gan ziņots visur kur vien var. Nekādas reakcijas ne no VID ne citām instancēm.Fitty @ 09.12.2019 23:13
Nopietni?
Es nesaprotu ... tiešām neviens vēl nav to visu uzodis ? ???
nē, nu šitais būtu smieklīgi, ja nebūtu traģiski?Dansone @ 09.12.2019 21:44Uzrakstīju viņai Instagramā par vienu džemperkleitu.
Jautāju kā varu iegādāties, jo internetveikalā nav ievietota.
Šī atsūta rekvizītus, kura maksājuma mērķī jānorāda mans Instagram niks un pēc tam vēl screen-shots jānosūta. ??♀️
Es teicu, ka man tas neder un vai var atsūtīt rēķinu uz e-pastu. Izlasīja un vairs ziņas nekādas. ?