Bārbele* @ 06.12.2019 18:22
Šodienas vidukļa mērīšana storijos tomēr mazliet pārsteidza ar savu stulbumu atkal ??
madara108 @ 06.12.2019 22:35
Viņa jau vēl pieminēja (pašās storya beigās), ka pēdējā laikā esot slikta dūša ???
Leula @ 07.12.2019 10:11Un? Lai jau kliedz , lai runa. Kas tas ir kaut kas slikts? Šis jau aizgājis par tālu, man arī ir sanācis iegrābties pie viņas, bet nu apspriest ko viņa pērk, ko viņa saka, ak Dievs šausmas ko viņa iesaka kā prasta dāma. Nu kāda jums daļa vēl kur Nauris strada.
Pirms tam runa gaja par to kā viņa tēlo no sevis nezin ko, bet te jau izskatās ka cilvēkam ir tiešām jātēlo, jo kad viņa iesaka kaut ko No sevis, ko dara ikdiena, runa story par to kā tiešām ir, tad viņu atkal aprunā par to cik viņa ir prasta un vienkārša.
Svētdiena @ 06.12.2019 21:16
Hehe ko var zināt Varbut Elīnu ka tādu vulgāru sievieti nemaz nelaidīs ārā No lidostas.. Vai jau 1.diena pastrādass ko vulgāru un cieņas aizskarošu!! Tur jau diez ko nopietni..
Daigucis113 @ 07.12.2019 09:59Viņai jau jākliedz, jo airBaltic drosvien apmaksājis ceļojumu. Jāreklamē
MsInga @ 07.12.2019 11:46Man visvairāk patika ka kāda bija šeit vai “ietekmeļu topā” ierakstījusi - “Mani interesē Dzenites (vai kā tur virs) ? Es vnk nirdzu reāli ? Kāda faka dēļ jums interese viņu vīri? ??? Hmm, bet laikam esmu pārāk vecmodīga, ja jau man tas šķiet nenormāli :)
kāda Tev daļa ko kurš raksta un domā?
Leula @ 07.12.2019 12:30
Tas pats jautājums Tev. Kāda Tev daļa ko kāds saka, runā un liek story? Tieši tā - pilnīgi nekāda.
Kāpēc tu šeit esi ? ?
Leula @ 07.12.2019 12:48
Kādēļ Tu? Es šajā diskusija izteicu savu negatīvo pieredzi ar butterfly, bet te vairāk pierādās tas teicies, ka sievietes ir čūskas. Un tādas viņas tiešām ir, garlaicīga dzīve jums, ja jāpavada tik daudz laiks šeit diskusija, lai pasmietos par kādu kura ko teikusi vai radījusi sava story. Nu gan līmenis.
Diskusija izveidota lai apspriestu so butterfly biznesu nevis to kurš ko saka. ?
Bet lai jau .
Un tava diena arī ir tik aizraujoša, ka tu pati šo visu lasi un piedalies sarunā ?
Welcome to our level ?