miss99 @ 04.12.2019 00:18
Es lasīt protu! Varbūt tu neproti? Jo es minēju, ka man prieks par to, ka viņas dēļ iespējams iesaistīsies tajā vairāk cilvēku, bet viņas sekotājas to ir uztvērušas tā , itkā tā būtu Elīnas ideja - wow, super, yeeyeee es arī , kaut arī par to sen jau runāts un stāstīts, un darīts. Varbūt esmu vienīgā , kas to tā uztver, vienalga, mans viedoklis, atnācu pateikt. Un visām uzdirsējām - es arī piedalos, šogad un arī visus pārējos gadus, un nevis vienam cilvēkam, bet vairākiem.
Nu, es vairāk negatīvismu saskatīju tajā komentārā. Kadel jādomā, ka viņa pasniedz to kā atklājumu? Jauna planēta? :D Viņai ir auditorija, viņa var izmantot to, lai vairotu labo.
Es, piemēram, tieši no šiem storijiem pirmo reizi par tādu "dari labu" lietu dzirdēju. Pareizi viņa dara.
Es saprotu kritiku un visu, kas tiek pamatots, bet, ja cilvēks kādreiz dara ko labu un viņš tiek nopelts, ka mētā baigo pravieti, liekas muļķīgi. Tad jau visi, kas ar to dalās un dāvā dāvanas, tādus tēlo. Var jau klusībā sūtīt šīs pakas vecajiem ļaudīm, bet to cilvēku ir ļoti daudz. lai jau visiem tiek.
Un savā komentārā minēji, ka tev ir nevis prieks, bet ka "no vienas puses jau forši" pēc visa nepamatotā vārdu salikuma.