fifa @ 01.12.2019 21:22Es nesaprotu Nauris ir ļoti apvēlies vai vienkārši velk izmēru mazākas drēbes?! ?
ShabbyEve @ 01.12.2019 21:37Tā pat arī Montas dz D video, kur negaidīti ieradās. Montai uz dīvāna, pieļauju, ka viņas guļvietas Bardaks, blakus veļa žūst. Nu neiet kopā ar tam perfektajam bildēm.
Putranosodienas @ 02.12.2019 06:58
Ir jābūt ļoti stulbam, lai domātu, ka tā kā attēlots bildēs ir, notiek arī dzīvē!! Viņas arī nav nekad teikušas, ka ir ļoti pedantiskas!! ?
ShabbyEve @ 02.12.2019 08:09Hahah, viņas IG pateiks, ka viņas ir nevīžīgas??? Jebkurai meitenei un sievietei būtu jāizskatās labi un arī sava vide jāuztur labā kārtībā. Grūti dzīvē būs. Es kojās dzīvoju ar tādu, kura perfekta, bet apakšbikses nemainīja nedēļām un mūžīgi viss samests, oranžs no paštonējošā, bet bija smukas bildes draugiem.lv.
Dīvaini, ka IG smuks ir šodien must have, bet kārtība ap sevi nav svarīga. Nu tādā pasaulē dzīvojam
Blanche @ 02.12.2019 08:53Nuu nezinu, man jau šķiet, ka Elīna nav te nekāda baigā dāma, kā te daudzas izsakās un nemaz par tādu netaisās. Vienkārši parasta meitene, kura rāda savu ikdienu, varbūt arī tas piesaista sekotājus, ka viņa filmē savu ikdienu, lētos ēdienus, matu maskas utt.
Tad jau Jūs neesat redzējušas tiešām dāmas, kuras braukā ar jaunākajām mašīnām, iepērkas tikai brendu apģērbos un ne jau butterfly ?
tikai kāpēc tie fake Gucci, Dior, Prada? Ja netaisītos par krutāku kā ir, nopirktu Zarā un miers. Bet nē, vajag visu brendīgu, smieklīgi. Gucci kombinācijā ar vecu folksvāgenu un dzīvokli blokmājā.Blanche @ 02.12.2019 08:53Nuu nezinu, man jau šķiet, ka Elīna nav te nekāda baigā dāma, kā te daudzas izsakās un nemaz par tādu netaisās. Vienkārši parasta meitene, kura rāda savu ikdienu, varbūt arī tas piesaista sekotājus, ka viņa filmē savu ikdienu, lētos ēdienus, matu maskas utt.
Tad jau Jūs neesat redzējušas tiešām dāmas, kuras braukā ar jaunākajām mašīnām, iepērkas tikai brendu apģērbos un ne jau butterfly ?
Crystal @ 02.12.2019 10:41tikai kāpēc tie fake Gucci, Dior, Prada? Ja netaisītos par krutāku kā ir, nopirktu Zarā un miers. Bet nē, vajag visu brendīgu, smieklīgi. Gucci kombinācijā ar vecu folksvāgenu un dzīvokli blokmājā.
nu lol, vaitad PV viņai diktēs un aizliegs ko darīt un ko nē? :D tak nē. Elīna pati nepiekopj kristieša cienīgu dzīves veidu un viss. Tā jau ir viņas izvēlecoconuts @ 02.12.2019 14:44Bet runājot par Elīnu. Jocīgi, jo mana ome katogeriski pret kosmētiku, pīrsingiem, auskariem, tetovējumu, alkoholu, cigaretēm. Viņa kad redz man kaut ko uzreiz brēc virsū ka velns man uzbrūkot. Tāpēc dikti brīnos par to, ka viņa tā mālējas un ķūnējas, kaut tas pēc Prieka Vēsts nav pareizi. Jāpieņem sevi tādu kāds tu esi.
P.S. Interesanti, kad Montas kārta likt pupus :D Viņa jau dikti Elīnai pakaļ skrien:D
coconuts @ 02.12.2019 14:44Bet runājot par Elīnu. Jocīgi, jo mana ome katogeriski pret kosmētiku, pīrsingiem, auskariem, tetovējumu, alkoholu, cigaretēm. Viņa kad redz man kaut ko uzreiz brēc virsū ka velns man uzbrūkot. Tāpēc dikti brīnos par to, ka viņa tā mālējas un ķūnējas, kaut tas pēc Prieka Vēsts nav pareizi. Jāpieņem sevi tādu kāds tu esi.
P.S. Interesanti, kad Montas kārta likt pupus :D Viņa jau dikti Elīnai pakaļ skrien:D