Viena lieta, kad sevi spogulī 20x dienā nofilmē, bet cita lieta, kad normāls cilvēks Tevi filmē un ir jāuzvedas normāli, bet Tev nesanāk :DKetija123 @ 29.11.2019 14:09Es arī paskatījos to youtube video, nu ko viņa kratās smieklos kā neadekvāta brīžos, kad vispār nav pamata smieties? Varbūt ļoti satraukusies bija, sākās kaut kas līdzīgs panikas lēkmei, vieglai histērijai?
Blanche @ 29.11.2019 14:14Nu pareizi jau viņa saka, ka pārdod lupatas, jo par drēbēm tās nevar nosaukt.
Putranosodienas @ 30.11.2019 10:10Zem tās bildes Didas teksts A, davai es pati izlēmšu.. ?
Vina liek komatus kur nevaig! Un tad kad vaig tur to komatu vnk nav!
Blanche @ 30.11.2019 10:14
Bet Tev arī nav komati pareizi salikti. :(
Un pareizrakstība pieklibo.
Es arī ienācu papukstēt par komentāriem zem pēdējās Zsvētku bildes. Didrihsone sāka uzbrukt meitenei par pavisam nevainīgu, konstruktīvu komentāru, un pārējās sīkās fanītes vēl pievienojās uzbrukumam. Vnk wtf! Viņa vispār nefiltrē! Šis atspoguļo trauslo pašnovērtējumu, pretrunas tam, ko sludina un dod uzskatāmu priekšstatu par to, ka cilvēkus par niekiem vnk nobloķē.coconut_xoxo @ 30.11.2019 00:28Didriķis arī zem jaunākās bildes komentāros nesakarīgi atbild 'heiteriem'. Tā meitene tiešām ir prasta un nemāk jēdzīgi noformulēt savu domu. Runā un izturas kā rajona čika ?
woman_wonderland @ 30.11.2019 10:39wow. ne no kā tādu cepienu tajos komentos uztaisīja, esmu šokā ! :D bet labākais tur vēl tikai turpinās
Chrishma @ 01.12.2019 18:28Kā jums Naura vajardienas dejas rūtainajās ūziņās un skuķu uggos?
Pēdējais komentārs pie tās negludinātās kleitas bildes ir LOVE ????