Labdien!
Piereģistrējos šeit, lai tikai izteiktu savu viedokli.
Esmu izlasījusi visu diskusiju, tāpēc sapratu, ka arī man ir jādalās ar savu pieredzi. Esmu nopirkusi divas lietas no Butterfly, nevarētu teikt, ka bija galīgas lupatās, ādas bikses izmetu ārā pēc gada, un arī parka kalpo otro sezonu, protams pogas jau pēc mēneša sāka sprāgt ārā, bet pievēru acis uz to. Par pašu Elīnu arī laika gaitā ir izveidojies viedoklis. Man ir vienalga ko viņa velk, kādus pupus liek vai lupas pumpē, tas ir viņas ķermenis un viņas darīšana. BET par to Dievu un visu pārējo, gan nesaprotu...pati esmu pirms gada nokristijusies katoļu ticībā un man personīgi 16.nedelas vajadzēja apmeklēt baznīcu, lai tiktu kristīta. Mācītājam jautāju ko viņš domā par šo “Prieka Vēsti”, cik sapratu neko labu nedomā, teica, ka tā esot kustība un tur īsti nav nekāda sakara ar Dievu un Bībeli, vienkārši ir iemācijušies pievilināt jauniešus, itkā vedot viņus pareizā virzienā. Cik saprotu, tas ir stilīgi iet uz “Prieka Vēsti”, tā pat, ka daudzi kļūst par vegāniem, tāpēc, ka tas ir instagramīgi utt, bet lielakajai daļai kas apmeklē šo iestādi, vispār nav nekādas saprašanas par ticību..Pazīstu cilvēkus, kas tiešām tic Dievam, protams, neslavinot to, un ne uzspiežot savu viedokli, bet ne viens no viņiem neapmeklē “Prieka Vēsti” Bet kopumā, nesaprotu Elīnu, jo arī no sākuma, bija tiešām ļoti jaukas meitenes iespaids, un bija prieks, ka tik jauna meitene veido savu biznesiņu..Diemžēl galīgi nejiet kopā ticība ar kažoku tirgošanu, un sevis ķunēšanu, jo Dievs ir mācījis mums pieņemt sevi, tādas, kādas esam, nevis kā Elīna pamato:ka ja Tu sevi vari ko mainīt vai uzlabot, tad tas tā arī ir jādara. Kopumā žēl viņu un viņas ģimeni...:(