Tā sekta tas ir vājprāts.
Pati esmu baznīcas draudzē, neviens tur neliek maksāt tev nenormālās summas. Ja vēlies kaut ko baznīcai noziedot tā ir paša izvēle.
Bet sektas, tas jau ir bizness, ar Dievu tur nekāda sakara.
Atceros kā vienreiz origo pie manis piesējās šitāda sektas sludinātāja. Teica, ka es nepazīstot Dievu, es teicu, ka viņa nepazīst. :D Apmēram izteicās par mani tā, ka es apmēram kaut kādam neriktīgamDievam ticu. Nu neko, pasmējos, mazliet sarkasmā ar viņu parunāju. Pēc kādas 10min runāšanas sapratu, ka nav jēgas mani pārliecināt.
Bet runàjot par buttsrfly drēbēm, vienreiz pasūtiju kleitiņu, nu neko, vienreiz mājās uzmēriju un atdevu draudzenei. :/ (Kaut kà centos pievērt acis uz tiem atkārušajiem ntajiem diegiem iekšpusē. Toreiz likās, ka citām viss ir kārtībā ko ta es.) Bet nu tagad jau skaidrs, ka tur visi negatīvie komentāri tiek dzēsti un tiek uzpūsts rozā burbulis, ka tur viss ir riktīgi forši un kvalitatīvi.
Tēlu jau viņas pašas bojā, pasniedzot, ka tās ir ekskluzīvas drēbes. Nez no Itālijas sūtītas vai kà viņa vienreiz izteicās. Nu vienu identisku kleitu metā redzèju, nu še tev nu bij.
Uzskatu, ka meitenes jau šeit neapmierina objektīvas lietas- drēbju reālā kvalitāte, komunikācija.