Oky. Ja jau Jūs sakāt runāt par sektām un Prieka vēsti. Tad Jums pastāstīšu manu pieredzi. Kad Elīna parādījās instagram, man viņa ļoti iepatikās, likās foršas drēbes, laba forša, pozitīva meitene. Es sāku pati no savas gribas pirkt ik pa laikam kaut ko no drēbēm!! Tad iepirkos klātienē, satiekot pašu Elīnu kaut kā netīšām sākām runāt par biznesu un Dievu!!! Nu aizgāja tik tālu viss par dievu, kad es arī tā ne no kā pēkšņi sagribeju būt tur, būt ar Dievu.. Es aizgāju uz to vietu kur viņa pateica man, prieka vēsts!! Aizejot tajā dienā tur es viņu satiku! Bet nu katra bijām savā vietā, sasveicinajamies viņa teica, ka lai es izbaudu, būs forši. Nu tur godīgi sakot notika dīvainas lietas.. Man likās kad es neesu realitātē.. Cilvēki tur bija ar tukšu acu skatienu, takā sazaloti. Citi tur bija vadīti biznesa dēļ, ka dievs palīdzēs biznesa, citi slimība, ka jāatdod viss un dievs tev dos veselību, citi dēļ mīlestības utt. Nu to es novēroju! Tad no atsevišķas istabiņas, durvīm nāca ārā ik pa laikam pa cilvēkiem, civlekam!! Nu saprotiet es nemaku raksturot pēc ka tas izskatījās. Bet man palika bail, es sāku lūgties sev lai es izeju ārā sveika un mentāli vesela!! Tālāk pie manis pienāca jauka sieviete, tas vietas vadītāja. Prasīja kur es strādāju utt. Cik gadu vai man ir īpašumi!? Virs.. Utt. Beigās lika saprast kad ar 20 eur ziedojumu būs vien par maz. Ja tu mīli dievu tev jādod un jādod!!
Nu es sapratu kad te vairs kāju nespēšu.. Uz Elīnu es paskatīties nevaru, jo viņa nav realitātē. Pat vairs nesekoju instagram, nesen uzzināju par šo lapu un vēlos padalīties ar šo savu pieredzi... Vēlāk man daudz citu cilvēku saka stāstīti kad es stulba. Kā tā ir sieta utt. Un kas tieši par Elīnu.. Izrādās viņa to ir atradusi sev ka miera ostu ievilkusi sevi un savu vīru tur. Abi ir nozombeti.. Tādēļ uzkatu kad tas ir skumji. Es nekad kam tādam neticēju līdz pati ar savām acīm visu redzēju. Tas bija baisi. Tādēļ esam sev dārgas un sevi sargajam.. Vissir iespējams!!