Labdien!
Kādu laiku atpakaļ uzgāju šo diskusiju, protams, no A-Z katru komentāru neizlasīju, bet 70% tur ir pilnīgi taisnība, mans mērs kļuva plins tad, kad es pati devos pie Elīnas pirms 2. gadiem un iegādājos "ādas" legingus gan bikses un džinsa jaku ar pērlēm kopā bija pie 80 eiro viss kopā, likās nu diezgan dārgi, bet nu domāju ilgam laikam būs labi.
1."Ādas" legingi pagāja mēnesis un viss dibenā viss tāds saplaisājis, viss birst nost materiāls un bikses arī vienu reizi izmazgāju un viss izstaipījās.
2. Džinsa jaka arī 2 reizes vilku un apnika, jo pērlēs visi mati plēsās un ķērās, kad katru reizi vai nu mati copē, vai vaļā un raujas.
Rakstiju teicu ka lai vismaz ko cita idod pretī, bet uzreiz mani block, domāju labi, labi.
Vēl pēc tam domāju sazināties ar vēstulē request bet nekā.
Pēdējā laikā jau gadu vēroju tādu saiti "Andele Mandele" un tur ir ļoti daudz drēbes no "BUTTERFLY" meitenes tikko nopērk un pārdod, tad kāda jēga? Bet sapratu ka kaut kas nepatīk vai neder, tapēc metas pārdot tālāk kādai naivaijai tīnedžerei.
Labi tas viss jau šeit ir aprunāts plus/mīnuss.
Bet par ko galveno vēlos teikt ir viss ko teikšu ir patiess, neesmu tas cilvēks kas vēlas te anonīmi ko pierakstīt, bet nē man ir 32. gadi, bērns un esmu precējusies, neesmu ne skaudīga, ne ļauna. Bet apnicis ir viss šis "fars" kas notiek, varu jums no drošiem avotiem teikt tikai patiesību, ne jau velti Elīna reklamē "BUTTERFLY" viņas uzņēmumam draudze kurā viņa dodas ir aizdevuši 20 000 eiro tā realizācijai un attīstībai, bet par to viņai vajadzētu reklamēt neuzbāzīgi cilvēkiem, lai sāktu apmeklēt.
Tas jau no seniem laikiem politika un ticība, roku rokā mazgā, jo pēc Bībeles ir teikts, kad jāatstāj baznīcai desmitā daļa, tāpēc arī draudze vēlās lai mēs visi pievienotos draudzei uz kuru, ik nedēļu jādodas un jāziedo nauda, protams, ja vēlās, bet tas viss ar laiku, cilvēku zombēšana.
Es neesmu ticīga, bet es arī neko nesaku par tiem, kas dodas un tic, tik tālu lai tas neitekmē pārējos. Mana uztvere pret Dievu ir savādāka, es ticu un lūdzu, bet nekad ar to neesmu ne plātijusies, ne kādu iespaidojusies.
Un drošvien šobrīd daudzi sāks bombardēt, bet es neredzēju nekādu citu iespēju lai šo pasniegtu Elīnai aci pret aci, jo 3 reizes esmu vēlējusies sazināties, bet nekā visu laiku block.
Galvenais ko mēs varētu darīt ir neiepirkties un visu to tālāk nenest galvā, jo nāk Ziemassvētki un būsim kopā ar mīļajiem, nevis pa forumiem. Paldies par uzmanību! ?