Gobzems nesen par Niku bija izlicis diezgan negatīvus postus, cerams, drīz arī ķersies Elinai klāt. Viņš tagad atklāj faktus par mātēm, kurām savs bērns ir smaga nasta.CallMeAnnika @ 22.07.2025 23:24Nika sevi noraks. Viņai esot problēmas ar telpu īri, pārtrauks savu podkastu, jo prasa lielus resursus, izpārdod savus kursus ar atlaidi. Bet vai čupošanās ar Elīnu palielinās kursiku pārdošanu? Varbūt tās, kuras piedalījās līdz šim aizies un būs vēl viss sliktāk. :D
krixis3 @ 23.07.2025 11:06Neteikšu, ka man Nika patika, bet salīdzinot ar citiem koučiem, viņai piemita kaut kas tāds motivējošs. Varbūt tāpēc, ka nebija tas utji putji. Bet kopš sapinās ar Elīnu un tagad sākas čīkstošie, raudošie story un bērna kaunināšana kameras priekšā, domas mainījās. Riebjas šitas. Plus vēl Gobzema story.
Lai pačupojas ar Elīnu vēl. Vispār bankrotēs. Te jau pāris piemēri ir
smūtijs @ 23.07.2025 11:32
Viņai vienīgais balss un intonācija ir motivējoša. Vienīgais esmu dzirdējusi viņas motivējošo runu, kad bija pie Magones. Nekas īpašs un nekas tāds, ko es bez terapeteita izglītības nevarētu pateikt. Viņai ir kāda izglītība?
amoreamore @ 23.07.2025 20:01Kāpēc viņai tik šausmīgi netīras kājas?
magdalena333 @ 23.07.2025 20:53Viņa pēdējā laikā paliek atkal ar vien pleķaināka, arī to ievēroju, pasākusi atkal pamatīgi zieķēties ar paštonējošo. Pēdējā laikā arī nav atrādījusi sevi no solārija, varbūt sadarbiba izbeigusies, mēs labi zinām, ka bez sadarbības viņa pati nemaksās, tad noteikti ir atsākusi zieķēties katru dienu.
Cocolove @ 24.07.2025 09:53Vai varētu būt, ka Turbo fejas vakardienas storiji pie jūras par zagšanu, filmēšanu ir par situāciju, kas izveidojusies pie Didrihsoniem? Elīna bija ietagojusi storijā Turbo fejas un viņas nav pāršērojušas savā profilā, varbūt tur kaut kāds aizvainojums apakšā. Ko domājiet?
Cocolove @ 24.07.2025 09:53Vai varētu būt, ka Turbo fejas vakardienas storiji pie jūras par zagšanu, filmēšanu ir par situāciju, kas izveidojusies pie Didrihsoniem? Elīna bija ietagojusi storijā Turbo fejas un viņas nav pāršērojušas savā profilā, varbūt tur kaut kāds aizvainojums apakšā. Ko domājiet?
kas par zagšanu?klusums. @ 24.07.2025 15:22
Tiešām izklausās pēc viņas ? kauns pajautāt ??
Babebbq @ 24.07.2025 11:49
Nespēju nokoncentrēties uz stāstu, jo visu uzmanību novērš uzacis. Es bieži nekritizēju cilvēku ārējo izskatu, bet nu kaut kas tur nogājis greizi
nekas sakarīgs arī netika pateikts, vien tas, ka vienai viņas darbiniecei bija slikta diena, taču viņa tik un tā strādāja, tomēr nekas negāja no rokas + runāja, ka viņi nekad nefotografē un neizložņā mājas, lai ko zagtumagdalena333 @ 24.07.2025 16:30Jā, pastāstiet šeit, kas tur par stāstu, kas par zagšanu, vismaz aptuveni, negribu celt statistiku!