Helita @ 31.10.2025 05:44Nu totāli garlaicīgi viņi tajā Ķīnā uzvedas, - forums galīgi pamiris. Pa 5 dienām nevar 2 lapas pierakstīt.
Man patika ieraksts Telegram:KatyB @ 31.10.2025 12:45
Tāpēc bija jātaisa teātris ar pasēm, tiem indivīdiem viss izplānots. Bet ja es pat vienu storiju nevaru noskatīties nepārtinot jo tiešām nav interesanti. Un kaitina tas tupums, braucot uz valsti kā Ķīna nu kaut mazliet papēti pirms tam kultūru, ko ēd utt. Bet didra - omg VIŅI to šito dara savādāk kā tā var but, need biezpienu brokastīs, ak Dievs citplanētieši, reāli daune viņa ir.
KatyB @ 31.10.2025 16:18https://failiem.lv/u/23s3cs55m2
Didra aizmirsusi uzlikt filtrus savām kājām, ciskas mazākas pa ikriem un vēnas kā tāds marmora raksts ?

cory @ 30.10.2025 19:23Didrene šodien demonstrē feiko Alo Yoga full zip hūdiju! Šaubos, ka viņa ir lietas kursā par šādu brendu, varb kaut kur redzējusi kādai slāvu influencerei, bet nu fakts, ka atkal feiki iet uz urrrrrā! Nevarēju atrast specifiski tāda tipa modeli Alo mājaslapā, kā Didrai mugurā, bet nu tur uzreiz redzams, ka logo galīgi garām un audums arī ‘kā punķis’ pašas Didras vārdiem runājot
CallMeAnnika @ 31.10.2025 13:23Man patika ieraksts Telegram:
"Hong Konga tiešām lika sajusties gandrīz vai kā Amerikā. Nekad neesmu tur bijusi, bet ir tāds vaibiņš.... ļoti pietuvināti tiem eiropas standartiem".
Elīna, tu zini, ka Amerika nav Eiropa, vai ne? :D
Persiksss @ 31.10.2025 20:58
Šis brends(alo) tagad populars uz turku lupatām. Esmu redzējusi uz daudziem bērnu apģērbiem,turku ražojuma.
Kā apģērbs var paresnināt ciskas? :D Ja ir mazas, tad ir, ja ir lielas, tad ir. Kāda starpība, ja uzvelc biezākas bikses, piemēram, kombinezonu, un izskatās, kājas lielas? Normāli cilvēki saprot, ka tas ir kombinezons, un pat nepievērš citiem uzmanību, domājot, vai cilvēkam zem kombinezona ir lielas vai mazas ciskas. :DBabebbq @ 31.10.2025 15:56Reāli katrā bikšu reklāmā uzsver, ka neparesninās ciskas, lai gan “biezāks” materiāls. Debīlā paranoiķe ??
Man jau liekas pāris milimetros nav starpība un paresninās labākajā gadījumā tikai kombinezons, ne jau tas, ka legingu vietā uzvilksi džinsas. Ak, un gurni jāslēpj. Hell no, ej dirst, es gribu izcelt savus gurnus.
Fuj viņas augums ir briesmīgs, nevis sievišķīgs ?
CallMeAnnika @ 01.11.2025 16:20Kā apģērbs var paresnināt ciskas? :D Ja ir mazas, tad ir, ja ir lielas, tad ir. Kāda starpība, ja uzvelc biezākas bikses, piemēram, kombinezonu, un izskatās, kājas lielas? Normāli cilvēki saprot, ka tas ir kombinezons, un pat nepievērš citiem uzmanību, domājot, vai cilvēkam zem kombinezona ir lielas vai mazas ciskas. :D
Šis tikai parāda, ka Elīnai ļoti rūp, ko citi domā.
cory @ 01.11.2025 18:01
Ja godīgi, tad ienīgais brīdis, kad es iedomājos par kāda cita cisku apmēriem, ir tad, kad Didrene iespīlē Aldas ciskas divus izmērus par mazos skinny džinsos un stāsta, ka Elyndi džinsi neparesnina ciskas un izskatās labi visām ?