day @ 19.06.2025 14:24vai gadījumā Naura tiešraides beigās Elīna no kabatas neizvilka saltu vai ko tml.? un uzreiz ielikta kabatā atpakaļ un aizgāja prom
Tastastas @ 19.06.2025 16:01
Patinu atpakaļ live, grūti pateikt, varētu būt arī lūpu spīdums.
Justiine @ 19.06.2025 17:36"VID tevi nopratina un cenšas dabūt savas, divas trīs kapeikas vairāk. Tapēc svarīgi, lai ir labs grāmatvedis. Nav māksla samaksāt visu, ja tu to vari nedarīt. Atceries - labs grāmatvedis un labs jurists, lai vari mierīgāk gulēt." Cilvēks atklāti pasaka, ka shēmo ar nodokļiem un viņam ir pie kājas viss, jo neko nevar pierādīt. Gan jau arī citiem māca savas muhļīšanās shēmas par attiecīgu samaksu.
day @ 19.06.2025 14:24vai gadījumā Naura tiešraides beigās Elīna no kabatas neizvilka saltu vai ko tml.? un uzreiz ielikta kabatā atpakaļ un aizgāja prom
Tastastas @ 19.06.2025 20:22Wow, Elīna tā deg par 151 cilvēku, kas ir viņas slēgtajā grupā ? Instagram 113k sekotāji, atvērtajā Telegram 26,9k un tikai 151 grib un ir gatavs maksāt par viņas hu*ņu? Apsveicu, bravo, lielisks sasniegums! Paraugs visai Latvijai!
Piekrītu. Elīna domā, cik smieklīgi sanāca, bet tas joks ir tuvu realitātei, ko darbinieces patiesībā domā. :Dcory @ 19.06.2025 21:22Tas Didras jaunais reels 'gada labākais video'- pat ja tās darbinieces tur tēlo tajā video, tad viņām diez gan labi un reālistiski sanāk, kamēr Didra tur lekā apkārt tā, it kā būtu saltiņu beidzot dabūjusi ievilkt pēc "17.dienām bez nikotīna", pilnīgi uzspēlēti un nedabīgi.
Es jau labu laiku esmu viņas slēgtajā telegram. Da nekādu naudu viņa neprasa. Vienreiz kaut kur redzēju linku uz slēgto telegram, iegāju un viss. Neko neesmu maksājusi. Jau aptuveni divi mēneši pagājuši.Tastastas @ 19.06.2025 20:22Wow, Elīna tā deg par 151 cilvēku, kas ir viņas slēgtajā grupā ? Instagram 113k sekotāji, atvērtajā Telegram 26,9k un tikai 151 grib un ir gatavs maksāt par viņas hu*ņu? Apsveicu, bravo, lielisks sasniegums! Paraugs visai Latvijai!
LaimesFeja @ 19.06.2025 23:26Es jau labu laiku esmu viņas slēgtajā telegram. Da nekādu naudu viņa neprasa. Vienreiz kaut kur redzēju linku uz slēgto telegram, iegāju un viss. Neko neesmu maksājusi. Jau aptuveni divi mēneši pagājuši.