Tastastas @ 05.06.2025 10:09Tajos fragmentos ar Meikšāna sarunu pavīdēja kaut kas no sērijas: "es pierādu, ka arī bez izglītības var tik daudz sasniegt".
Mani interesē, kas tieši būtu tas "tik daudz"? Biznesu kruķī Nauris, nu šim arī nav izglītības, bet kaut ko jau laikam saprot.
Viss, ko Elīna ir sasniegusi - pašpasludinājusi sevi par Buķika modeli, bļavusi tiešraidēs par bombisku kvalitāti, nesaprotot neko par audumiem, un pašpasludinājusi sevi par viedokļa līderi. Ā, un nu jau vēl piramīdshēmās iesaistījusies. Nu tam nekādu izglītību tiešām nevajag.
Saujapavasaris @ 05.06.2025 11:44Kā jums patīk pēdējais storijs? “Tā ir mana laime, mans miers”. Viss, tikai nevienā bildē it kā vissvarīgākais- dēls… GADA MĀTE! Ne dēls laime, ne miers, ne lielākais dārgums.
Nemāku ielikt linku, bet threada meklēšanā atrodi annazuikaGudralapsa @ 05.06.2025 10:28
Vari ielikt thread diskusijas linku? ?
Jā. Gribeju rakstīt, kur dēls? Kur dārgais laiks ar delu un ģimenes vērtības??? Viss tikai par un ap viņu! Un draugi un ēdiens, kuru imitē, ka ed. Dēls viņas dzīvē nav un nekādu laimi un mieru nenes.. Vaks🤦♀️_meya_ @ 05.06.2025 11:45
Tieši to pašu nodomāju un kur tad dēls
lieniite2015 @ 05.06.2025 12:17Jā. Gribeju rakstīt, kur dēls? Kur dārgais laiks ar delu un ģimenes vērtības??? Viss tikai par un ap viņu! Un draugi un ēdiens, kuru imitē, ka ed. Dēls viņas dzīvē nav un nekādu laimi un mieru nenes.. Vaks?♀️
jā tikai draudzenes to mieru nes un slava Dievam drīzāk velnam.lieniite2015 @ 05.06.2025 12:17Jā. Gribeju rakstīt, kur dēls? Kur dārgais laiks ar delu un ģimenes vērtības??? Viss tikai par un ap viņu! Un draugi un ēdiens, kuru imitē, ka ed. Dēls viņas dzīvē nav un nekādu laimi un mieru nenes.. Vaks?♀️
Tastastas @ 05.06.2025 10:09Tajos fragmentos ar Meikšāna sarunu pavīdēja kaut kas no sērijas: "es pierādu, ka arī bez izglītības var tik daudz sasniegt".
Mani interesē, kas tieši būtu tas "tik daudz"? Biznesu kruķī Nauris, nu šim arī nav izglītības, bet kaut ko jau laikam saprot.
Viss, ko Elīna ir sasniegusi - pašpasludinājusi sevi par Buķika modeli, bļavusi tiešraidēs par bombisku kvalitāti, nesaprotot neko par audumiem, un pašpasludinājusi sevi par viedokļa līderi. Ā, un nu jau vēl piramīdshēmās iesaistījusies. Nu tam nekādu izglītību tiešām nevajag.
Babebbq @ 05.06.2025 14:35https://failiem.lv/u/3btnbtk45b
Kur problēma staigāt ar izlaistiem matiem ? Tās frizūras tāpat ir briesmīgas. Neviens ikdienā ar tādām nestaigā, kur nu vēl nedēļām ? bizenesmene ibio.
Nemaz nerunājot par to, ka šajā konkrētajā kadrā izskatās, ka sēž krūšturī! Reāli ar katru gadu izskatās ar vien lētāka.
krmmm @ 05.06.2025 15:14Elīna reklamē kostimu, saka "tā nav sintētika". Ok, atveru linku uz veikalu - viskoze, poliamīds. Ok.
lieniite2015 @ 05.06.2025 12:15Nemāku ielikt linku, bet threada meklēšanā atrodi annazuika
Agrāk reklāmas satura idejas radīja citi - Annemarija, Kalendy, Giba utt. Idejas tāpat bija palētas, čieptas no citiem, bet vismaz sakarīgas un ar dažādībusmūtijs @ 05.06.2025 10:43
Bez izglītības var daudz sasniegt, bet ir jābūt gudrai galvai, kā viņas gadījumā nav.
Tas ir mans novērojums, bet ar gadiem pat viņu reklamēšanas līmenis krītas. Agrāk bija gaumīgāk. Tagad ir nolaistas bikses, jēli prikoli un Nauris kleitās.
Devindesmitseptini @ 05.06.2025 18:34Elīnas apsveikums Loretai, kuras salonam šogad paliek gads:"Man ir ļoti liels prieks, ka tu esi mācējusi ietekmēties no tiem, no kuriem tev vajag (domāt- mums, Didrihsoniem), padraudzēsies ar mums, būs arī otrs salons"
WTF!!!???
lieniite2015 @ 05.06.2025 12:17Jā. Gribeju rakstīt, kur dēls? Kur dārgais laiks ar delu un ģimenes vērtības??? Viss tikai par un ap viņu! Un draugi un ēdiens, kuru imitē, ka ed. Dēls viņas dzīvē nav un nekādu laimi un mieru nenes.. Vaks?♀️
Kas tas vispār bija??? Kur tad Elīnīt tavs otrs veikals šo 8 gadu laikā, ja jau tāda biznesmene? Vai tik to pašu negribēja klapēt ciet?Devindesmitseptini @ 05.06.2025 18:34Elīnas apsveikums Loretai, kuras salonam šogad paliek gads:"Man ir ļoti liels prieks, ka tu esi mācējusi ietekmēties no tiem, no kuriem tev vajag (domāt- mums, Didrihsoniem), padraudzēsies ar mums, būs arī otrs salons"
WTF!!!???