Kā tu zini, ka rezultāti neatšķiras? Nevar salīdzināt piramīdas shēmu ar klīnisku laboratoriju.MiaLea @ 19.05.2025 16:25
Analīzes šāda tipa var veikt arī Gulbja laboratorijā. Neviens nespiež veikt Zinzino. Un rezultāti neatšķiras. Tas informācijai.
MiaLea @ 19.05.2025 16:25
Analīzes šāda tipa var veikt arī Gulbja laboratorijā. Neviens nespiež veikt Zinzino. Un rezultāti neatšķiras. Tas informācijai.
CallMeAnnika @ 19.05.2025 17:44Kā tu zini, ka rezultāti neatšķiras? Nevar salīdzināt piramīdas shēmu ar klīnisku laboratoriju.
overhorizon @ 19.05.2025 15:59
Pedāvāju uzdāvināt bērnam krēsliņu - nobloķēja mani ?
Taču viņa 1x stāstīja, ka Džeisons taisa nereālās histērijas un krēsliņā sēdēt ne par ko negribtwilight Girl @ 19.05.2025 12:09Tad kad nelaime notiks ,tad lai neraud . Visādi var notikt dzīvē kapēc vispar izaicināt likteni. Tur murgs ar abiem kā var nepadomāt par bērna un savu drošību. Viņiem vajadzētu redzēt tās drausmīgas avārijas uz ceļiem kā cilvēki paliek sakropļoti tad saprastu.
magdalena333 @ 19.05.2025 18:23Vai kādai ir zināms ar ko tieši šī Zinzino eļļa atšķiras no citām omegām, ar to es domāju labām omegām kurās ir augsts EPA un DHA, kāpēc, lai es maksātu 70€? Es savu Omegu pērku uz 100 dienām pa 30€, zinzino 70€ uz 40 dienām, salīdzināju savas omegas EPA un DHA, jā Zinzino ir augstākas, bet ne tik daudz, lai izmestu 70€ gandrīz katru mēnesi, ņemot vērā, ka Omegu ir ieteicams lietot ilgtermiņā. Sekojot līdzi devām ir neskaitāmu alternatīvas Zinzino eļļai par vismaz uz pusi lētāku cenu, protams, ja nu vienīgi šajā Zinzino ir vēl kaut kas specifisks, kas nav citās Omegās!
ModžoDžodžo @ 19.05.2025 18:22Taču viņa 1x stāstīja, ka Džeisons taisa nereālās histērijas un krēsliņā sēdēt ne par ko negrib
BET TAS NAV ATTAISNOJUMS, LAI TO NEDARĪTU
CallMeAnnika @ 19.05.2025 17:19Lūdzu, cancel Elīnu.
Reklamē ZinZino "analīzes" uz Omega 3/6. Tā testa cena ir 189 eiro. https://www.zinzino.com/shop/site/LV/lv-lv/products/shop/home-health-tests/309000 Un tā ir tīklu piramīdas shēma nevis medicīnas iestāde.
Gulbja laboratorijā Omega 3/6 analīzes (kods: 2036) maksā 115 eiro, un tā ir klīniskā laboratorija, kurā strādā speciālisti, nevis MLM.
CallMeAnnika @ 19.05.2025 17:44Kā tu zini, ka rezultāti neatšķiras? Nevar salīdzināt piramīdas shēmu ar klīnisku laboratoriju.
queen2820 @ 19.05.2025 18:54Mēneši iet , bet Elīna vēljoprojām netaisās atzīt,ka mēnešreizes viņai nav no nepareiza uztura , tā vietā labāk padzert uzturbagātinātājus.
MiaLea @ 19.05.2025 19:01
Zinu jo tāds ir mans darbs. Zināt nevis minēt.
Zinzino TESTI nepieder. Tos viņiem piedāvā VITAS neatkarīgā laboratorija kas ir līderis dažādu sauso asins paraugu testēšanā.
VITAS sadarbojas arī ar slimnicam, kliniskajām universitātēm. Tad ko - Tur ari nevar ticēt? Ieslēdziet kritisko domāšanu un palasiet, veiciet izpēti.
Un tās kas te runā par sastāvu - jā, cenu ietekmē sastavs. Un jā tie atšķiras un jā, ZZ ir būtiskas priekšrocības. Tā nav vienīgā labā omega, var atrast citas ja saprot sastāvus. Tas nav sarežģīti. Bet tas nebūs aptiekā. Un uzcenojums bus vienmer un visam. Arī aptiekai, tikai kad nonāc līdz produkta pašizmaksai tad padomà vai pa 2 € tajos vitamīnos kaut kas jedzigs arī ir. :)
Noskatieties kaut vienreiz - kas ko un kapēc. Un tad, ja nepatīk, dodies tālāk. Bet bez priekšzināšanām te kaut ko bļaut, piedodiet, bezjēdzīgi. Katra kaut ko min un šausminās. :D
ModžoDžodžo @ 19.05.2025 18:22Taču viņa 1x stāstīja, ka Džeisons taisa nereālās histērijas un krēsliņā sēdēt ne par ko negrib
BET TAS NAV ATTAISNOJUMS, LAI TO NEDARĪTU
Man vairak interesē kā Zinzino “laboratorijās” no tā sarecējušā asins piliena ko aizsūta un tas nezcik ilgi ceļo, var veikt jebkādu analīzi 😂😂mazaaduuda @ 19.05.2025 16:25
Es par šo arī brīnījos kā tā var būt, bet analīzes ir anonīmas. Analīzes pārbaudītāji nezina kas par cilvēku ir pretī - ir lietojis eļļas vai nav, vai cik ilgi lietojis. Analīžu rezultāts cik saprotu ir uzzināms ar paroli (līdzīgi kā pie mums Gulbī). Šādi tiek izslēgta varbūtība, ka pirmajā reizē atsūta rezultātu, ka viss slikti, un sākot lietot eļļas un kādu brīdi lietojot, rezultātu atsūta jau daudz pozitīvāku (radot maldīgu priekšstatu, ka rezultāts iegūts tikai pateicoties eļļām un jāturpina tik lietot).
LadyBugy @ 19.05.2025 19:03
Bet MR var nebūt arī ja hormoni nav līdzsvarā, ēšana jau ņepričom. Nu ēšana arī ir svarigs faktors, bet es domāju, kad ar hormoniem tur kaut kas īsti nav. Bet labāk jau naudu izmest zinzino nekā atlauties labu ginekologu.
Anīle līne @ 19.05.2025 17:54⁸
Kaut ko atbildēja vai uzreiz bija bans?
MiaLea @ 19.05.2025 19:01
Zinu jo tāds ir mans darbs. Zināt nevis minēt.
Zinzino TESTI nepieder. Tos viņiem piedāvā VITAS neatkarīgā laboratorija kas ir līderis dažādu sauso asins paraugu testēšanā.
VITAS sadarbojas arī ar slimnicam, kliniskajām universitātēm. Tad ko - Tur ari nevar ticēt? Ieslēdziet kritisko domāšanu un palasiet, veiciet izpēti.
Un tās kas te runā par sastāvu - jā, cenu ietekmē sastavs. Un jā tie atšķiras un jā, ZZ ir būtiskas priekšrocības. Tā nav vienīgā labā omega, var atrast citas ja saprot sastāvus. Tas nav sarežģīti. Bet tas nebūs aptiekā. Un uzcenojums bus vienmer un visam. Arī aptiekai, tikai kad nonāc līdz produkta pašizmaksai tad padomà vai pa 2 € tajos vitamīnos kaut kas jedzigs arī ir. :)
Noskatieties kaut vienreiz - kas ko un kapēc. Un tad, ja nepatīk, dodies tālāk. Bet bez priekšzināšanām te kaut ko bļaut, piedodiet, bezjēdzīgi. Katra kaut ko min un šausminās. :D