Matilde23 @ 24.01.2026 13:05
Es domāju, ka Elīna ir totāli apjājusi un apstrādājusi viegli ietekmējamo Anniņu, lai sev gūtu labumu. Cik esmu redzējusi un paanalizējusi Elīnu, viņai vipār neinteresē neviens cits, kā tikai pati. Tak tikko pie mājās atgriešanās prioritātēm nozvetēja- soļi un laiks ar sevi un sinepja graudiņu. Ģimene, Džeisons- kas tas tāds. Māsiņu gribot- viņai ir kapitāli sajāta hormonu sistēma, tauku slānis apaļa nulle. Kā viņa to māsiņu taisās dabūt??? Pati zin, ka neko tādu negrib, ne par milimetru pieņemties svarā, bet asarām acīs stāsta par grūtniecību. Staigājoša katastrofa.
Man šķiet, ka viņi runā angliski, jo ir sadarbība ar turkiem, līdz ar to cer, ka kāds no Turcijas pasūtīs Elyndi. Ieies turku tirgū :Dselestine @ 23.01.2026 17:55Nauris runa angliski ar Elinu un kautko tur saka,par skolotaju..kursos vai iet?
Zilais Valis @ 24.01.2026 10:29Kas veica deguna plastisko un var man paskaidrot? Cik ilgi tas deguna apsējs ir jānēsā pēc operācijas? Nav tā, ka pēc 7 dienām noņem ģipsi, šuves, un laiž dzīvē? Nav tā, ka viņa ir aizrāvusies ar to marli ap degunu? Nu jau sāk šķist,ka viņai ne īpaši patika savs gala rezultāts, un nu jau sāk nodarboties ar paškorekciju, nēsājot to marli aiz pašas gribas? Cik ilgi viņa vēl plāno to nēsāt?
Lai šķirba lielāka un vizuāli kājas tievākas.Krizdole @ 24.01.2026 13:14Kāds izskaidrojums ir tam, ka viņa vienmēr pozējot kājas tur X-ā? Lai šķirba starp kājām lielāka izskatītos?