GlorijaGrevcova @ 18.01.2026 11:48Man nav saprotams, kāpēc tur netiek doti normāli pretsāpju medikamenti. Ja abas gaudo par sāpēm. Tās kaut kādas padomjlaika tradīcijas, vai kā?
Ibumetīni un tamlīdzīgi sūdi nav domāti pēc operācijām, jo efektivitāte ir nulle. Parasti ir normāla stipruma pretsāpju medikamenti, protams recepšu un uz narkotisku vielu bāzes, taču īslaicīgi un ja nav jāzīda bērns, jāvada auto utt, kāda problēma tos izrakstīt vai iešpricēt?
Lūdzu, tās, kas ir veikušas līdzīgas operācijas, apgaismojiet mani. Man nav tādas pieredzes, man ir pieredze ar 8.zobu operāciju Latvijā, pēc kuras lietoju spēcīgu pretsāju medikamentu, un ne minūti nejutu sāpes dzīšanas procesā. Pēc deguna, pupu un vēdera plastikas tādi nepienākas vai tikai Turcijā nepienākas?
Ta ka Didra iet uz zāli tur varētu iet ari ja nav kāju jo vina tur neko nedara tikai sēž telefonā. Bieži viņu redzu GYM, viņa tur vnk atnāk uzmet kupri un sēž telefona - viss. Tip uz skrejceliņa bet vina stāv uz tā malām un druka tik kko kamēr tas iet. Ja gribās to cirku redzēt welcome GYM Ulbrokas ielāengelens @ 18.01.2026 11:47Nuris nevar vienreiz Didru izvālēt, lai viņa atslābst... normāli un adekvāti uzvedās pēc operācijas... man pašai bijušas vairākas operācijas (ne plastika), tai skaitā deguns! Kāda sporta zāle 4 dienā pēc operācijas... tak atslābsti, staigā svaigā gaisā, ja gribas... ko tu tai zālē darīsi? Iesi pa skrejceļu? Presi, stiepšanos ar tādu degunu tāpat nevar... tak iemācies nedēļu vismaz off paņemt un tad močī jaudīgi savā stilā! Par Annu nerunāšu, viņa tagad knapi staigā, saprotu LV tu esi izlaista mājās, savā vidē un ir atveseļošanās process... kā var uz kaut ko tādu parakstīties Turcijā??
engelens @ 18.01.2026 11:47Nuris nevar vienreiz Didru izvālēt, lai viņa atslābst... normāli un adekvāti uzvedās pēc operācijas... man pašai bijušas vairākas operācijas (ne plastika), tai skaitā deguns! Kāda sporta zāle 4 dienā pēc operācijas... tak atslābsti, staigā svaigā gaisā, ja gribas... ko tu tai zālē darīsi? Iesi pa skrejceļu? Presi, stiepšanos ar tādu degunu tāpat nevar... tak iemācies nedēļu vismaz off paņemt un tad močī jaudīgi savā stilā! Par Annu nerunāšu, viņa tagad knapi staigā, saprotu LV tu esi izlaista mājās, savā vidē un ir atveseļošanās process... kā var uz kaut ko tādu parakstīties Turcijā??
GlorijaGrevcova @ 18.01.2026 11:48Man nav saprotams, kāpēc tur netiek doti normāli pretsāpju medikamenti. Ja abas gaudo par sāpēm. Tās kaut kādas padomjlaika tradīcijas, vai kā?
Ibumetīni un tamlīdzīgi sūdi nav domāti pēc operācijām, jo efektivitāte ir nulle. Parasti ir normāla stipruma pretsāpju medikamenti, protams recepšu un uz narkotisku vielu bāzes, taču īslaicīgi un ja nav jāzīda bērns, jāvada auto utt, kāda problēma tos izrakstīt vai iešpricēt?
Lūdzu, tās, kas ir veikušas līdzīgas operācijas, apgaismojiet mani. Man nav tādas pieredzes, man ir pieredze ar 8.zobu operāciju Latvijā, pēc kuras lietoju spēcīgu pretsāju medikamentu, un ne minūti nejutu sāpes dzīšanas procesā. Pēc deguna, pupu un vēdera plastikas tādi nepienākas vai tikai Turcijā nepienākas?