Es arī pāris dienas atpakaļ uzrakstīju ptac par didras izslavētajām zinzino reklāmām. Šodien arī saņēmu atbildi. Tiešām riebjas klausīties slavas dziesmas zinzino sūdiem un to nemedicīniskajiem pamatojumiem. Jo vairāk sūdzību, jo ātrāk cancel šos pamuļķussmūtijs @ 21.05.2025 08:34
Es visus Naura storijus par zinzino aizsūtīju PTAC, ka nav norādes par uztura bagātinājājiem un, ka tā ir reklāma.
No viņas mājas līdz zālei ~ 2.5km. Baigā piepūle.Doiliene @ 22.05.2025 11:00
Man patīk, ka viņa saka ka jau gadu no vietas iet ar kājām uz zāli katru dienu un savāc 10 štukas soļu :) Viņa tikai nesen uzsāka no rītiem iet, ne vakaros uz Squadu.. nav pagājis gads.
Kirbis32 @ 22.05.2025 07:02
Viņai iespējams ātrāk dzīves laikā var sākties menopauze. Mammas draudzenei sakās 37 gados.
Didrai ir tik dziļas krunkas,nesaprotu,ka tā sportojot un veselīgi "dzīvojot" būt ar Dievu tu vari šādi izskatīties,pazīstu daudzus cilvēkus,kuri sporto ,ed veselīgi vairākas reizes dienā, tic Dievam,apmeklē īstas katoļu,luterāņu baznīcas,nedzer nepīpē, bet savos 47 gados izkatās labāk par abiem pamuļķiem Didriem.
Nu tiem,kam mašīna pie saniem un 3 solus pasper lidz kādai iestādei.2.5 km arī ir atalums.Kas ikdienā daudz staigā un nostaigā 10 km kā minimums protams,ka būs nieks tie 2km.Gan jau uzzināja,ka ar aktīvu staigāšanu var nostaigāt vairāk kaloriju nekā ar vingrojumiemPilgrim @ 22.05.2025 12:31No viņas mājas līdz zālei ~ 2.5km. Baigā piepūle.