coffee lover @ 13.05.2025 00:14Tātad viņa 3 gadus dzēra katru dienu caurejas zāles (un protams vismaz 5 krūzes kafijas dienā) un pēc viņas vārdiem "staigāja nopļūtījusies". ? No rītiem esot ēdusi saldumus un pēc tam esot pūties vēders.Tagad pēkšņi piramīdu shēmas šķiedrvielas visu esot izlabojušas. Ne uztura speciālists,ne ārsti, ne ēdienu piegādes sadarbība, bet tieši piramīdu shēmas pulverītis ar kuru pati var nopelnīt.
Tikai vēl pati šodien citā storijā teica ka katru rītu brokastīs jau gadiem ēdot savas ogas ar biezpienu, tātad neko mainījusi nav.
Varētu tā MLM antireklāma vismaz savus melus filtrēt, visiem tāpat skaidrs ka nekāds pulveris viņai nepalīdz, ēd tos pašus sūdus/sēž uz tās pašas brokoļu+burkānu diētas un pārtiek no kafijas.
CallMeAnnika @ 12.05.2025 22:29Man ir kauns to sieviešu vietā, kuras apmeklē Elīnas pasākumus. Maksāt 39 vai 199 eiro par to, lai Elīna lasa no savas sprediķu grāmatas priekšā, stāstītu, ka viņa ir sivēnmāte un kā viņa tīra māju. :D
Candelaria @ 13.05.2025 01:54Kāda jēga ja uzvelku kaut cik pieklajigu kostimu.Kopskats ir traģisks, tā blonda paruka un tas melnas biezas uzacis ?
Anīle līne @ 13.05.2025 09:00
Es nesaprotu to viņas konceptu par parūku - it kā jaunā es, bet tas taču ir ārēji. Iekšēji ir tāpati gruzīgā Elīna, kurai pats svarīgākais ir šķirbiņa starp kājam.
_meya_ @ 13.05.2025 09:42
Izskatās ka izvēlas parūku vilkt, lai nebūtu mati jāmazgā. Es vispār nesaprotu kā kā tik ilgi var nostaigāt ar tām bizītem un ne mazgātu galvu, fuj jau pretīgi paliek uz viņas tiem matiem skatoties ?