tā ir vina sieva! Kā Kleze vareja nebūt? Ilze tak stāstīja, ka vins pie vinas uz Zepa 9stāveni brauca ciemos 🤣IceCream @ 04.12.2024 16:55Didra sajūmā par Nurmagomedovu, brīnums, ka viņas top fane Kleze nebija kājām aizskrējusi uz Dubaju :D
krmmm @ 04.12.2024 19:00Ielidoja Latvijā un pa taisno uz Titānika noliktavu reklamēt lupatas? Dēls pagaidīs. Tie cilvēki ir neārstējami.
Par pases bildēm - šīs personas gadījumā visdrošāk būtu taisīt jaunu pasi pirms katra lidojuma. Čolka ir viens, bet, ja nu gadās tāda nelaime, ka izkrīt viss lieko skropstu kušķis vai izbeidzas uzacu zīmulis, arī tad neviens viņu neatpazīs
es arī ievēroju🤣nu kā var būt tik netīrīga, kur bija jābūt tai pasei, lai to aplietu ar kafiju🤮čigāniete paliek čigāniete.Mazliet pasekoju Didrihsoniem šajā braucienā. Nu briesmas🤣Visur kavē, pat ar 40 min.kavēšanos.Tajā apģērbā Elina izskatās pēc lētas krievu duņkas, nekādas elegances, atbraukusi taču mācīties, nevis pupus izrādīt.Un vēl muslmaņu valsts taču🥶nekādas cieņas pret vietējiem iedzīvotājiem. Uz samitu iet ar saviem burkāniem🤣varbūt vēl Narvesen gaļas salāti arī bija līdzi paņemti🤣informāciju lasīt neprot, noteikti bija norādīts,ko nedrīkst ienest, tajā skaitā ēdienu.Arī par to jahtas braucienu, maksā 1000 euro, un nepainteresējas, ko saņems par šo naudiņu. Esmu pārliecināta, tur viss bija rakstīts.Varbūt līdz nākošam samitam Didrihsoni iemācīsies angļu valodu😂😂Tastastas @ 04.12.2024 17:53
Kā jau īstai nevīžai
Vai viņi bērniņam kādu dāvaniņu, kādu rotaļlietu nopirka? Fanītēm šokolādi, bērnam tieši neko. Bija lielā Molā, cik tur superīgi bērnu veikali, viņi pat neiegāja, cik saprotu, arī Naura mamma nē.Bet tur tiešām ir ko pirkt.Svētki taču tuvojas, varēja tak bērnu iepriecināt.Tizleņi un skopuļi.krmmm @ 04.12.2024 19:00Ielidoja Latvijā un pa taisno uz Titānika noliktavu reklamēt lupatas? Dēls pagaidīs. Tie cilvēki ir neārstējami.
Par pases bildēm - šīs personas gadījumā visdrošāk būtu taisīt jaunu pasi pirms katra lidojuma. Čolka ir viens, bet, ja nu gadās tāda nelaime, ka izkrīt viss lieko skropstu kušķis vai izbeidzas uzacu zīmulis, arī tad neviens viņu neatpazīs
Uzdāvinās bērnam to ko sadarbībā dabūs un ar mini tekstu stūrī #pati pirkuRoze sarkanā @ 04.12.2024 19:32Vai viņi bērniņam kādu dāvaniņu, kādu rotaļlietu nopirka? Fanītēm šokolādi, bērnam tieši neko. Bija lielā Molā, cik tur superīgi bērnu veikali, viņi pat neiegāja, cik saprotu, arī Naura mamma nē.Bet tur tiešām ir ko pirkt.Svētki taču tuvojas, varēja tak bērnu iepriecināt.Tizleņi un skopuļi.
Ņuriks drošvien atkal klejo apkārt ģimeni atstājis un baksta kādam dupsi.Biseksuālais Ņuris.barbieyyy @ 04.12.2024 19:52Tūlīt ņaurik pauris nāks un ar putām uz lūpām teiks,ka mums skauž, ka viņš ir tik ahujena seksīgs un topčikā ???? (lasīt sarkasmā)
Kirbis32 @ 04.12.2024 19:16
Vai zobi izbirs?
Viņa nav sajaukusi where ar there? Ja rāda uz pasi un saka, ka there is a problem, tad loģiski. Bet Elīna un angļu valoda... :Dcory @ 04.12.2024 22:24Ko tā Didra tur mēģina pateikt tajos storijos par savu pasi? Didra: "Mani aizveda uz imigrantu punktu un prasīja "Madam, vere iz ze problem" ?Ceļojusi esmu daudz un dikti, bet man uz neviena robežpunkta nav prasījuši, kur man ir problēma ? Te man izskatās, ka 'ze problem iz' mazāk pasē un vairāk nerubīt angļu valodu, gan jau Didra pat nesaprata, ko šai jautā angliski.