Dzidra Zupa @ 29.04.2022 13:24
Ar tādām vēnām lidot ir bīstami, it sevišķi grūtniecei. Gaisā mainās spiediens. Var veidoties trombi, ja trombs atdalīsies, aizies līdz plaušām un kirdik ir. Viņa jau pati stāsta, ka viņai uz zemes ir grūti, kājas sāp. Turklāt, Dubaijā būs plus 40 grādi, šādā karstumā vēnas vēl vairāk izplešas un viņai būs 100 reizes grūtāk nekā Latvijā. Tur nekādas zeķes nelīdzēs. Viņa ir ļoti neapdomīga un riskē ar dzīvību.
man arī viņas storiji sāk likties nepatīkami .. es nevaru noskatīties uz to pliko ķermeni un vēderu. Es nezinu, man liekas ka grūtnieces tieši sevi sargā un mazāk izrāda vēderu un ir tādas saudzējošas pret sevi. Te katru dienu plika miesa un mērīšanās un tās kājas… pirmo reizi redzu ka kāda grūtniece sevi atrāda sevi šādi publiski.Zebradivi @ 29.04.2022 14:13Reti nepatīkami uz šo cilvēku skatīties kopumā jau ar apģērbu, bez apģērba slikta dūša metas. Nez kā Naurim tas paskats var patikt?
Ieva333 @ 29.04.2022 14:27Tās vēnas ir briesmīgas! Tā tam jābūt, grūtnieces - padalās! Man ar 2 berniem taa nav bijis.
Fritatta @ 29.04.2022 12:14ielieciet kāda bildes kur viņa mērās, nemāku pa taisno ielikt.
Kas viņai ar tām apenēm? Tur kaut kas ir sabāzts iekšā? Un kā var dienas laikā no 55 uz 54,1kg nejauši nokrist?
Ieva333 @ 29.04.2022 14:27Tās vēnas ir briesmīgas! Tā tam jābūt, grūtnieces - padalās! Man ar 2 berniem taa nav bijis.
olrazzledazzle @ 29.04.2022 15:04Butterfly instagram profilā Elčiņa iemetusi bombisku dzeltenu komplektiņu, kam "nekas nespīd cauri"
Nekas nespīd cauri
Pilnīgi nekas nespīd cauri
Bāc birka un apenes ir redzamas.
Par savu degunu tālāk neko neredz. Pat to, ka viss ir caurspīdīgs??????????
ZaneAm @ 29.04.2022 15:18Es pievienojos meitenēm, kuras šeit teica, ka īsti nav pievilcīgi uz tādu ķermeni skatīties.
Pati esmu grūtniecības 10.nedēļā un mazliet jau izlīdis puncītis, arī krūtis mainās un tml., tas šķiet tāds ļoti intīms un privāts process, kurā labprāt dalos ar draugu, nevis visu pasauli. Ja gribēšu nodot savu mirdzumu, uzraisīšu, skaistas, sievišķīgas punčbildes.
Es nezinu, meitenes, Elīna it kā ir izdarīga, čakla un tā, bet skatoties uz viņu kā grūtnieci, viņai tiešām ir prasme likt ļoti ļoti pat negribēt līdzināties kā viņai un ļaut sev apēst kādu lieku, gardu smalkmaizīti baudot šo laiku.
Ceru, ka meitene nāks pie prāta.
Man šķiet, ka ar pārslimošanu arī vajag testu tā vai tā - kā kura valsts vēl pieprasa. Bet vai vienu brīdi Dubaijā nebija tāpat kā ASV, ka netiek pat ar pārslimošanu/testu, bet vajag obligāti visu to pilno vakcināciju?blacke @ 29.04.2022 09:52
Protams,ka muhļījās. Uz Dominikānu lidojot Nauris bija slims un tests viņam sakārtots bija fake. To jau te biju minējusi. Tagad tad sanāk,ka viņam ir pārslimošanas sertifikāts, bet Elīnai nav nekā, tāpēc viņai jātaisa tests.