cory @ 23.04.2021 10:26Didra savos storijos smejās par to, ka šo apzīmējuši, kā “veikalnieci”. Man šis apzīmējums liekas pilnīgi vietā :D Makro modes kategorijā nominētajos, viņai vienīgajai nav gaumes izjūtas, ja salīdzina ar Kašeru vai Silovu. Ja nebūtu veikals, instagram fotosesijas tad šaubos, ka kāds viņai sekotu, jo viņa redz labi ģērbjās :D
Derisa @ 23.04.2021 12:09Nu sorry, Didrihsonei ir daudz lielāks darba tikums nekā Sliovai un Kašeram, kas, škiet, īstu darbu savu dzīvi nav darījuši. Jūs te tagad glorificējat vieglas dzīves dzīvotājus, esmu pārliecināta, ka Didrishone ar modi pelna vairāk kā Maija vai Kašers.
Ja NoLo veikala īpašniece būtu šajā topā, arī sauktu vińu par veikalnieci? Kāpēc Didrihsonei būtu jākaunās no tā, ka vińa diendienā strādā SAVĀ veikalā? Un kas no visa tā ir Jums? Savs bizness, kas ienes vismaz tikpat daudz pełńas kā butterfly??
miss99 @ 23.04.2021 11:58Bet nekas cits viņa arī nav kā veikalniece,viss viņai dzīvē grozās ap viņas veikalu un tām drēbēm- iepirkt un pārdot tālāk. Ne viņa ir modes guru, stiliste,pat par influenceri man grūti viņu nosaukt.
Pareizāk būtu “ veikala Butterfly īpašniece, influencere.” Veikalniece tiešām izklausās izsmejoši, un nebrīnos, ka viņa noignorēja pasākumu. Turklāt izvēlētā bilde arī visu pateica.
Lizele @ 23.04.2021 13:58Man vakardienas neierašanās uz apbalvošanas ceremoniju likās tāda necieņa.
Cilvēks ir tā apmāts ar veikalu, fotosesijām.. ka nebija laika nekam citam. Nevēlējās tērēt laiku balvu pasniegšanai, jo nedomāja, ka uzvarēs.
Šī nepelnītā uzvara vēl vairāk tikai parādīja viņai, ka viņa ir nez ko sasniegusi, ka var filozofēt un ļerkstēt par visu un neko tālāk, jo viņa ir biznesa haizivs.
randommm @ 24.04.2021 13:40šķiet, ka Sauliete jau galīgi pa fāzēm aizgājusi ar savu NL ??