Man personīgi neliekas tā knābāšana tik uzkrītoša. Mēs vienkārši šeit esam daudz, tā sniega bumba tā arī ir apvēlusies, ka pa vienai vien, sāka šeit komentēt un apspriest arvien sīkākas nianses. Protams, ieraugot rupjus, gramatiski nepareizus komentārus, rodas jautājums - a ko tik rupji, no kurienes tāds naids, vai viņa personīgi kaut ko nodarījusi? Man par Elīnu arī ir savs viedoklis, kuru šeit reizēm iemetu, bet cenšos izteikties konstruktīvi, objektīvi, nepasniedzot savu viedokli kā faktu, uz ko aicinātu arī citas. Šī grupa nekur nepazudīs, Elīnai ir vesela diskusija, viņa tiešām kritusi nežēlestībā, citas sievietes/ietekmeles apspriež Ietekmeļu topā pa mazumiņam, periodiski. Uzskatu, ka daudzas dāmas šeit ir adekvātas, normālas. Bet lasot tās, kuras rupji, nepareizi izsakās, kā arī dara to izteikti bieži - nu jā, varētu rasties iespaids, ka pašas neko diži nedara, bet arī - nekad nevar zināt, varbūt aiz kāda no šiem profiliem ir kāda veiksmīga uzņēmēja. Katrā ziņā, šis ir tāds ātri ievelkošs paradums - paklačot, aprunāt - no tā nav tik viegli atturēties, kad to sāk darīt regulāri, vēl pie tam, tāds bonuss - anonimitāte. Tā diemžēl būs. Es aicinātu rupekles un izteikti naidīgās pārdomāt, pirms rakstīt tiešām izteikti naidīgus, neobjektīvus komentārus. Vienmēr jāatceras, ka sievietes, kuras aprunājam, var būt bērniņa gaidībās, pārciest kādu slimību, par kuru skaļi nekladzina. Var jau izteikties, bet vienkārši korektāk.