labi, jā, noklausījos, nelikās speciāli teikts ar nodomu zemē iedzīt, bet nu tas, ka Elinčiks neprot runāt, sen jau zināmsGreyworld @ 29.03.2021 20:14
Ne gluži ierēca, vienkārši stulbi izteicās. Klasesbiedrs ir kurjers, kurš atbrauca pakaļ kastēm. Elīna viņu filmē un saka, ka re, cik interesanti, tagad tu savāc manas kastītes.
neesi vienīgā, es par viņu uzzināju no kolēģēm pēc skandāla un tad sāku lasīt šo diskusiju. Tagad ir tāda sajūta it kā es viņu personīgi pazīstu pēc visa izlasītā 😀shyrebel @ 29.03.2021 20:34Klau, varbūt esmu atpalikusi.. bet kas ir Elīna? ?
Es daudz maz zinu ievērojamus cilvēkus, kas daudz ko ir sasnieguši, ir dzīvesgudri utt., bet par viņu neesmu dzirdējusi ?♀️
Linducis @ 29.03.2021 21:07neesi vienīgā, es par viņu uzzināju no kolēģēm pēc skandāla un tad sāku lasīt šo diskusiju. Tagad ir tāda sajūta it kā es viņu personīgi pazīstu pēc visa izlasītā ?
Jāatzīst, ka persona bez personības. Tukšums galvā, botokss ķermenī, mainījusies līdz nepazīšanai, izskats kā uzkrāsotam vīrietiem. Katrā ziņā nekas iedvesmojošs. Bet pasmieties un pašausmināties var. Viņa ir labs piemērs “kā labāk nedarīt”.
Elīn, tev tā kāja drīz nenolūzīs?😀
Yustin @ 29.03.2021 21:26Nekad neesmu viņu redzējusi dzīvē, bet ļoti gribētu - interesē kāda viņa ir dzīvē, kā dzīvē runā un uzvedas, vai viss vienmēr ir “perfketi” kā viņa saka? :D Būs jāripo uz viņas veikalu! :D
Dzīvē izskatās ļoti drausmīgi.. gāja augsti paceltu galvu, nerunāja un skatījās tukšumā. Protams, seja.. seju ar špakteļa lāpstiņu var kasīt nost 🤦♀️
teja2525 @ 29.03.2021 21:45https://failiem.lv/f/bf5nb8a8z
Atgādina neglītu koka lelli.. Čakija meitene.. ?
dzīvē bez insta filtriņiem izskatās vnk drausmīgi. Esmu pāris reizes Valdemāra rimi redzējusi. Pirmkārt tas kā viņa skatās uz citiem cilvēkiem, caur tādu “fuj”, otrkārt uzbedība un viņas neveselīgā pumpainā seja.shyrebel @ 29.03.2021 21:34
Es gan ceru, ka nekad vairs neredzēšu viņu.
Dzīvē izskatās ļoti drausmīgi.. gāja augsti paceltu galvu, nerunāja un skatījās tukšumā. Protams, seja.. seju ar špakteļa lāpstiņu var kasīt nost ?♀️
Lindaperla @ 29.03.2021 21:57dzīvē bez insta filtriņiem izskatās vnk drausmīgi. Esmu pāris reizes Valdemāra rimi redzējusi. Pirmkārt tas kā viņa skatās uz citiem cilvēkiem, caur tādu “fuj”, otrkārt uzbedība un viņas neveselīgā pumpainā seja.
nav tur ar ko lepoties. Ja tirgus bābas zinātu par instagram oj oj oj kāda konkurence būtu 🤣shyrebel @ 29.03.2021 22:14Ja kāds sakarīgs cilvēks ar viņu parunātu 2-3 minūtes, aizskrietu raudādama. Es neredzu pilnīgi neko, ar ko lepoties. Šodien bizness, vīrs un IG ir, bet rīt vairs nav. Un ko tālāk? ?
Lindaperla @ 29.03.2021 22:19nav tur ar ko lepoties. Ja tirgus bābas zinātu par instagram oj oj oj kāda konkurence būtu ?