TeaPot @ 29.03.2021 09:41Nezinu, kas ar to suni, bet mans minējums ir tāds, ka Elīna vai viņas mamma noteikti pacienā ik pa laikam ar kaut ko no tā, ko paši ēd, kas ir sliktākais, ko var izdarīt, jo šie suņi tiešām ir ļoti alerģiski un drīkst ēst tikai speciālo pārtiku. Man pašai bijis mopsis 11 gadus, tāpēc diezgan zināma situācija. Ātri sapratām, ka neko no cilvēku pārtikas piedāvāt nedrīkstam.
Lindaperla @ 29.03.2021 11:52Neesot līdz galam šeit uzkrāsojusies ?
Un ja tas ir pavasarīgs meikaps tad lūdzu nošaujiet mani ?
Lindaperla @ 29.03.2021 11:52Neesot līdz galam šeit uzkrāsojusies ?
Un ja tas ir pavasarīgs meikaps tad lūdzu nošaujiet mani ?
plakstiņš var būt iekaisis no skropstām. Tik biezas tādā ilgtermiņā nēsājot nav brīnums.la femmina @ 29.03.2021 13:40
Tur vairs nekas nav glābjams! Ne kosmētikā, ne matos kur šajā story konkrēti varēja redzēt, ka gali ir vienkārši pakulas. . Pati vēl no rīta teica, ka plakstiņš ir iekaisis. Nu aizej pie dermatologa!
Naurim uzvaras diena! ?
toč.... kā nav kauns pašai. Tak nesen tik uzlika 🤦🏼♀️la femmina @ 29.03.2021 13:40
Tur vairs nekas nav glābjams! Ne kosmētikā, ne matos kur šajā story konkrēti varēja redzēt, ka gali ir vienkārši pakulas. . Pati vēl no rīta teica, ka plakstiņš ir iekaisis. Nu aizej pie dermatologa!
Naurim uzvaras diena! ?
reāli transvestīts ar dragqueen grimmu 🤦🏼♀️Greyworld @ 29.03.2021 15:21
Tie vaigu kauli ??
Yustin @ 29.03.2021 15:24Kas tad nu? @hairstylesbychristine tagad visu laiku ir ar Endiju un arī uzmetusi Elīnai? Kāds jau šodien viņai tos matus sataisīja, bet no Kristīnes ne miņas.