Enazenaz @ 22.03.2021 21:04https://failiem.lv/u/3jjtqwkvg#/view/xdaggmyu3
Paskatieties atspulgos, kā viņa ir izlocījusies. Tik nedabiski...
smartLizele @ 22.03.2021 23:24Vizla izliec dibenu, lai to izrādītu, Didrihsone izliec, lai noslēptu no kameras. Jo tālāk dibens no kameras bildējot no priekšas, jo slaidākas kājas un mazāks dibens. ?
Lindaperla @ 23.03.2021 14:48Diez, kurš ir polijā šodien ?
BellaCiao @ 23.03.2021 14:53
Ak Dievs, ko jūs ar to Poliju ņematies. Mani kolēģi arī pašlaik ir ārzemēs, sauļojās zem palmas. Bet noformēja, kā komandējumu, jo tad atgriežoties nav jāsēž karantīnā.
Pareizi vai nepareizi tas ir, par to var pastrīdēties, bet kasīties klāt šitiem murmuļiem par to nav jēgas, Nauris kautbkatru dienu drīkst braukt uz Poliju.
ņemamies, jo to slēpj. Priekš kam slēpt, ja tāpat visi to zina 😀BellaCiao @ 23.03.2021 14:53
Ak Dievs, ko jūs ar to Poliju ņematies. Mani kolēģi arī pašlaik ir ārzemēs, sauļojās zem palmas. Bet noformēja, kā komandējumu, jo tad atgriežoties nav jāsēž karantīnā.
Pareizi vai nepareizi tas ir, par to var pastrīdēties, bet kasīties klāt šitiem murmuļiem par to nav jēgas, Nauris kautbkatru dienu drīkst braukt uz Poliju.
BellaCiao @ 23.03.2021 14:53
Katz @ 22.03.2021 15:07Ar Elīnas Nauri pirms brīža saskrējos Drogās, šamējā nosūtijusi Nauri pēc kosmētikas :D