Eksperte @ 21.02.2021 12:47
Tur vispār nebija runa par to, ka netērē naudu. Tur vairāk runa par to, ka turīgi cilvēki neflekso publiski ar tādām lietām, lai izsistos uz citu fona.
un Liene tik, viņa jauna meitenīte, 22 gadi. Pat nezina cik viņai gadi. Tik kaut ko kladzina kā vistas. Atraduši, kur savu statistiku celt. Nezinu, kur un kāpēc vajadzēja viņiem tur savus knābjus bāzt.core @ 21.02.2021 22:52Man ar beigās nobesīja tomēr
Un viņš visu laiku uzsvēra to ., Cik elīna esot korekti un izglītoti atbildejusi uz to jautājumu un tad citēja.
Lai gan viņa tā neteica. Bet teica ka ir kategoriski pret
😂😂😂😂Satori @ 21.02.2021 22:56Paklausijos Kiviču, lai nu kā, bet piekrītu tam ko viņš saka. Tas reāli tiešām bija tikai Elīnas viedoklis.. kāpēc gan viņai būtu jāsaka, ka patīk geji kaut gan tā nav?! Kāpēc viņa nevar teikt taisnību?! Tātad tikai tāpēc, ka viņai ir daudz sekotāju, viņa savā platformā nevar teikt savas domas, tā sanāk..
Un Kašers ar saviem uzbraucieniem vispār sabojāja priekšstatu par sevi, nepatīk man viņš vairs kā cilvēks.
Un Kivičs malacis, pateica, ja viņa sievu kāds pa monstru nosauktu, viņš sadotu Kašeram.. Un tas būtu pelnīti. Patīk kā Kivičs ļoti aizstāv savējos!
Satori @ 21.02.2021 22:56Paklausijos Kiviču, lai nu kā, bet piekrītu tam ko viņš saka. Tas reāli tiešām bija tikai Elīnas viedoklis.. kāpēc gan viņai būtu jāsaka, ka patīk geji kaut gan tā nav?! Kāpēc viņa nevar teikt taisnību?! Tātad tikai tāpēc, ka viņai ir daudz sekotāju, viņa savā platformā nevar teikt savas domas, tā sanāk..
Un Kašers ar saviem uzbraucieniem vispār sabojāja priekšstatu par sevi, nepatīk man viņš vairs kā cilvēks.
Un Kivičs malacis, pateica, ja viņa sievu kāds pa monstru nosauktu, viņš sadotu Kašeram.. Un tas būtu pelnīti. Patīk kā Kivičs ļoti aizstāv savējos!
Bellatresa @ 21.02.2021 23:15
Piekrītu. Par daudziem domas mainījās, parādīja savu īsto dabu, runas kultūru. Gribētu redzēt, cik dzīvē šie visi bļāvēji, rupekļi un Ļoļas, būtu spējīgi izteikt savu viedokli. It sevišķi vīrieši, jo dzīvē problēmas risina savādāk, nevis slēpjas aiz interneta komforta. Tomēr, mums katram ir savs viedoklis, uzskati, vērtības utt. Pieņem vai nepieņem.Dzīvo savu, ne citu dzīvi. Risini savas, ne citu problēmas.
jebal. 😂Shayk @ 21.02.2021 23:18https://m.youtube.com/watch?v=XAcP2Atsv1A
Noskataties so video ar Kivicu.