atvaino, ne tā izlasīju. Man tieši liekas, ka viņa ir bezjūtīga. Bet bezjūtīga pret apkārtējiem, iejūtīga pret sevi. Un jā, taisnība, ko saki, piekrītu. Kā jau visu laiku iepriekš minēju - liekule :)BugsBunny @ 20.02.2021 22:39Tieši otrādāk - nav bezjūtīga. Tici man, paši nelaimīgākie, izmisušākie un skumjākie cilvēki slēpjas aiz “man viss lieliski, mani tas neskar, esmu laimīgākais cilvēks pasaulē.” Un jo vairāk viņi to uzsver, jo nelaimīgāki viņi ir. Ja Elīna būtu priecīga, laimīga, harmonijā ar sevi utt., šo tēmu nemaz nepaceltu.
BugsBunny @ 20.02.2021 22:39Tieši otrādāk - nav bezjūtīga. Tici man, paši nelaimīgākie, izmisušākie un skumjākie cilvēki slēpjas aiz “man viss lieliski, mani tas neskar, esmu laimīgākais cilvēks pasaulē.” Un jo vairāk viņi to uzsver, jo nelaimīgāki viņi ir. Ja Elīna būtu priecīga, laimīga, harmonijā ar sevi utt., šo tēmu nemaz nepaceltu.
visam piekrītu, izņemot par humoru. Man liekas, tiem kam ir laba humorizjūta ir ļoti forši cilvēki, jo viņi uz lietām skatās brīvi :)C00L Dzipsy @ 20.02.2021 22:48
+++
Visnelaimīgākie cilvēki slēpjas aiz humora, smaida un ikdienas atstāstiem cik viņiem viss ir lieliski un perfekti. Visnelaimīgākie cilvēki uzliek smaida masku, jo viņiem ir kauns un viņi nevēlas, lai citi redz cik patiesībā viņiem ir sāpīgi, mokoši un nepanesami viss apkārt notiekošais. Kāpēc viņi tā dara? Jo tā ir vieglāk. Neviens neuzdos papildus jautājumus nelīdīs dvēselē. Ielienot dvēselē persona atklāsies, birs asaras, teikt patiesību, kuru nevēlas nevienam atklāt.
hahā, ienācu to pašu iekomentēt 😂un vēl tas "saproties" 🤢blacke @ 20.02.2021 22:04
iedzer katru reizi, kad Nauris pasaka "ja" :D
Tu taču negribi teikt ka Breidaks un Skutelis ir nelaimīgi? 🧐C00L Dzipsy @ 20.02.2021 22:48
+++
Visnelaimīgākie cilvēki slēpjas aiz humora, smaida un ikdienas atstāstiem cik viņiem viss ir lieliski un perfekti. Visnelaimīgākie cilvēki uzliek smaida masku, jo viņiem ir kauns un viņi nevēlas, lai citi redz cik patiesībā viņiem ir sāpīgi, mokoši un nepanesami viss apkārt notiekošais. Kāpēc viņi tā dara? Jo tā ir vieglāk. Neviens neuzdos papildus jautājumus nelīdīs dvēselē. Ielienot dvēselē persona atklāsies, birs asaras, teikt patiesību, kuru nevēlas nevienam atklāt.
Lindaperla @ 20.02.2021 22:50visam piekrītu, izņemot par humoru. Man liekas, tiem kam ir laba humorizjūta ir ļoti forši cilvēki, jo viņi uz lietām skatās brīvi :)
nu jā es par to humoru. Jo man patīk melnais humors un neuzskatu ka zem tā slēpjas sāpes. Bet saprotu atšķirību starp darbu - būt comedian vai ikdienas cilvēkam, kurš izliekas.Daniela_K @ 20.02.2021 22:59Cik bieži Breidaks ar Skuteli ikdienā uzfilmē storijus ar tekstiem “esmu tik laimīgs”, “braucam romantiskākajā fotosesijā”, man sirdī ir miers”, “viss ir tik bombiski un superīgi”?
Lindaperla @ 20.02.2021 22:51Tu taču negribi teikt ka Breidaks un Skutelis ir nelaimīgi? ?
jā, aizbildinājums “visiem skauž” ir zīme par pašiem, ka ir neveiksmīgi vai nelaimīgi.VIP @ 20.02.2021 23:00Man liekas, ka Skutelis pat kaut kādās intervijās teica, ka ir depresīvs vai cīnās ar depresiju.
Arī pasaulslaveni komiķi ir izdarījuši pašnāvības, ja nemaldos tad Robin Williams bija viens no tiem.
Tas tā - atkāpei, ka aiz smaida var slēpties ļoti daudz melnu lietu.
Un šis pāris ir tieši tāds. Abiem kompleksi, abi nelaimīgi - arī iemesls, kāpēc saka, ka visiem skauž.
Paskatities man tiešām liekas garlaicīga dzīve viņiem, man nebija savs biznes 22 gados, bet es macijos, stradaju, sportoju, izklaidejos, piedalijos dažados projektos, ceļojumi gan bija pieticīgāki. Bet viņu dzīve ir tikai un vienīgi instagrams.
nezināju. Bija pavisam cits iespaids.C00L Dzipsy @ 20.02.2021 23:03
Par Breidaku neizteikšos.
Skutelis ir patiesībā dziļi skumjš cilvēks. Viņš pats ir atzinis, ka bez humora un sarkasma vairs neprot runāt. Skutelim ir bijusi arī dziļa depresija. Tālāk neiztirzāšu, ja interesē - paskaties intervijas ar viņu, palasi intervijas žurnālā ar viņu. Skutelis ir tikai jautrs tēls TV ekrānos. Dzīvē viss pavisam savādāk.
vo, vo, esmu dzīvē sastapusies mana darba darīšanās, kas ir no viņa darba ļoti tālu un tur nemaz nebija tas Skutelis no TV kastes.C00L Dzipsy @ 20.02.2021 23:03
Par Breidaku neizteikšos.
Skutelis ir patiesībā dziļi skumjš cilvēks. Viņš pats ir atzinis, ka bez humora un sarkasma vairs neprot runāt. Skutelim ir bijusi arī dziļa depresija. Tālāk neiztirzāšu, ja interesē - paskaties intervijas ar viņu, palasi intervijas žurnālā ar viņu. Skutelis ir tikai jautrs tēls TV ekrānos. Dzīvē viss pavisam savādāk.
Protams, ka pret sevi viņa būs visiejūtīgāka. Pietiek jau ar viņas ārieni, lai saprastu, ka viņa ir ļoti uz sevi centrēts cilvēks, bet tas nenozīmē, ka viņai nerūp citi cilvēki. Atceros, ka Ziemassvētku laikā un arī citos gadījumos viņa gatavoja dāvanas, pirka saldumus un pat zeķes priekš veciem cilvēkiem, bērniem vai varbūt mazturīgām ģimenēm, neatceros vairs precīzi un lietas būtību tas nemainīs. Neticu, ka viņa to darīja tikai publicitātes dēļ. Viņa storijos izskatījās genuinely priecīga un sajūsmināta par to, ka varēs kādu iepriecināt. Es teiktu, ka esmu good judge of character, tāpēc varu droši apgalvot, ka ir arī Elīnā kāds labsirdīgs kauls. Bet viņas neizglītotība un bazara nefiltrēšana gan novedīs viņu pie iznīcības. Elīna nav slikts cilvēks, viņa vienkārši nav pārāk apgarots cilvēks. Ļoti trūkst saturs “iekšpusē”, tāpēc ir max uzķūnējusi sevi “ārpusē”.Lindaperla @ 20.02.2021 22:48atvaino, ne tā izlasīju. Man tieši liekas, ka viņa ir bezjūtīga. Bet bezjūtīga pret apkārtējiem, iejūtīga pret sevi. Un jā, taisnība, ko saki, piekrītu. Kā jau visu laiku iepriekš minēju - liekule :)
BugsBunny @ 20.02.2021 23:07Protams, ka pret sevi viņa būs visiejūtīgāka. Pietiek jau ar viņas ārieni, lai saprastu, ka viņa ir ļoti uz sevi centrēts cilvēks, bet tas nenozīmē, ka viņai nerūp citi cilvēki. Atceros, ka Ziemassvētku laikā un arī citos gadījumos viņa gatavoja dāvanas, pirka saldumus un pat zeķes priekš veciem cilvēkiem, bērniem vai varbūt mazturīgām ģimenēm, neatceros vairs precīzi un lietas būtību tas nemainīs. Neticu, ka viņa to darīja tikai publicitātes dēļ. Viņa storijos izskatījās genuinely priecīga un sajūsmināta par to, ka varēs kādu iepriecināt. Es teiktu, ka esmu good judge of character, tāpēc varu droši apgalvot, ka ir arī Elīnā kāds labsirdīgs kauls. Bet viņas neizglītotība un bazara nefiltrēšana gan novedīs viņu pie iznīcības. Elīna nav slikts cilvēks, viņa vienkārši nav pārāk apgarots cilvēks. Ļoti trūkst saturs “iekšpusē”, tāpēc ir max uzķūnējusi sevi “ārpusē”.
Bjork @ 20.02.2021 23:04Par Naura komentāru, man liekās, ka tur ir nezināšana, neizpratne un neizglītotība, elementāru zināšanu trūkuma dēļ. Un atšķirībā no heteroseksualitātes, tas ir labojams, ja cilvēks to vēlas.
Skatoties Elīnas intervijas, man ir kauns viņas vietā. Viņa neprot agrumentēt savu viedokli, izteikt savas domas. Kaut ko sagrābsta no gaisa, kaut ko ko Nauris pateicis priekšā ko teikt.
Bjork @ 20.02.2021 23:06vo, vo, esmu dzīvē sastapusies mana darba darīšanās, kas ir no viņa darba ļoti tālu un tur nemaz nebija tas Skutelis no TV kastes.