kas notiek 😂NeonsNeons @ 19.02.2021 19:32Wtf?! Aldis Gobzems atbalsta Didru?♀️
NeonsNeons @ 19.02.2021 19:32Wtf?! Aldis Gobzems atbalsta Didru?♀️
Šis arī viss ļoti labi parāda cilvēku patieso dabu. Visi tā cīnās par to lai nebūtu mobings, bet tad, kad tiek aizskartas pašu intereses vai viedokļu nesaderība, tad tas viss tiek aizmirsts. Tas jau sen ir zināms ka cilvēks ir kā aita, viens blēj un pārējie blēj līdz. meeee
blacke @ 19.02.2021 19:13
Man liekas,ka viņai vienmēr ķipa par visu ir ko pateikt, bet apakšā pašai tāds - skatieties uz mani, sekojiet man
VIP @ 19.02.2021 19:25Cool Dzip, ko uzreiz tik asi atbildi ??
Ok, viņš ir patiesā labuma guvējs.
Es vairāk domāju par to, ka teorētiski viņam īsti nav saistība ar “es milu kafiju”, jo tur ir cita vadība un innocents arī kopš viņš uzsāka politiķa gaitas ir sievas pārziņā.
NeonsNeons @ 19.02.2021 19:32Wtf?! Aldis Gobzems atbalsta Didru?♀️
Redrose @ 19.02.2021 19:46Tagad tā vieta lai Elīnas teikto visi laistu gar ausīm, divas sabiedrības daļa sašķeļas uz pusēm un sākas kaut kāds nevajadzīgs naids.
Man liekas,ka te ir divas daļas, viena daļa ņemas par to,ka visiem ir tiesības uz viedokli un otra daļa par to,ka visiem ir tiesības veidot ģimeni ar ko vēlas.
Bet tāpēc taču notiek šīs diskusijas, lai kaut kas mainītos. Kāds vēl faking miers? Apceltajiem un apdalītajiem jāstāv klusu, lai tev būtu miers? 🤣 Un kur vēl par šīm tēmām runāt, ja ne internetā?Redrose @ 19.02.2021 19:49
Esmu abās pusēs, bet redzu lielu netaisnību un man reāli žēl Elīnas, jo nu ir par traku. Protams, man arī ir žēl homoseksuāļu pāru kuri joprojām nevar oficiāli reģistrēt laulību un ir liels nosodījums viņiem , bet nekas nemainīsies. Katram būs savs viedoklis. Vai tiešām visiem mūsdienās tik ļoti jākliedz internetā? Tā pat nekas nemainīsies un kā paliks tā paliks. Ar varu tagad neviens savu nostāju nemainīs. Mīļie lūdzu mieru!!! ??????
apbalvot sevi... par ko? 😂core @ 19.02.2021 19:54Es neticu, ka Elīna tagad jūtas tā, kā tagad to rāda storijos un domā par saviem fondantiem
reportējiet kā hate speech, sexual orientation 😀BugsBunny @ 19.02.2021 19:55Elīnai cilvēki atkal pieseko. Gobzemam spēcīgs vārds. ?
Bet tāpēc taču notiek šīs diskusijas, lai kaut kas mainītos. Kāds vēl faking miers? Apceltajiem un apdalītajiem jāstāv klusu, lai tev būtu miers? 🤣 Un kur vēl par šīm tēmām runāt, ja ne internetā?