Bet ja tas ir viņas patiesais viedoklis, tad ko nu? Nu vai labāk būs, ka viņa teiks, ka viņus atbalsta, tā nemaz patiesībā nedomājot? Šajā gadījumā viņai kā publiskai personai labāk bija jāietur sava neērto jautājumu taktika, vienkārši uz viņiem neatbildēt.
Bet runājot par to vispārēji, vai jums nešķiet, ka tas šobrīd tiek pārāk popularizēts? Ne jau tieši vienlīdzīgu tiesību aizstāvība. Ir ok, prasīt atļaut viendzimumu laulības, es pat parakstījos zem tās petīcijas, jo neatkarīgi no seksuālās orientācijas uzskatu, ka visiem cilvēkiem ir tiesības precēties. Tiesībām jābūt vienādām.
Es vairāk domāju, vai vajag to tā popularizēt sabiedrībā? No vienas puses jā, jo popularizēšana nozīmē ātrāku vienlīdzīgu tiesību panākšanu, bet no tā var nogurt pat tie cilvēki, kas pret LGBT izturas adekvāti. Paskaidrošu, kā piemērs, tajā pašā netflix platformā, gandrīz katrā seriālā un filmā kāds no galvenajiem personāžiem ir homoseksuāls. Dažkārt pat šķiet, ka tas sižetā vispār neiederas, bet laikam vajagot, lai ir. Bērni to skatīsies un domās, ka tas ir ok. Jā, tas ir ok, ja tas ir gēnos iedzimts, cilvēks ar to ir piedzimis un to ir jāmāca pieņemt pārējai sabiedrībai. Atkāpei, cik daudziem vispār tas ir gēnos iedzimts? Nezinu statistiku, ja kāds zin, varat padalīties. Bet es tieši domāju, cik daudzi no šīs popularizēšanas paliks par homoseksuāliem tikai dēļ tā, ka to redz visapkārt un sāk uztvert par normu? Nevis tāpēc, ka tas ir iedzimts. Tāds jautājums vairāk pārdomām. Kur ir tā robeža starp vienlīdzīgu tiesību panākšanu (kas ir vajadzīga) un uzkrītošu popularizēšanu (kas man šķiet lieka, piemēram, pilnīgi visās filmās to iekļaujot)?