man gan liekas, ka pati sakombinēja un Nauris vēl nebija pamanījis 😀jukusi @ 16.02.2021 18:09Tas īsais, baltais džemperītis man patīk, tāds sportisks un es arī sev tādu gribētu, bet katrs no viņas apģērba gabaliem absolūti nesaskan, izskatās bezgala vulgāri. Gan jau Nauris sakombinēja, jo pati iepriekš storijos ir teikusi, ka dažreiz pāģērbjas, jo Naurim nepatīkot viņas izvēlētais apģērbs.
nu tad es iesaku viņai noalgot stilisti, kà to dara visi mākslinieki, jo no stila un aoģērbu kombinēšanas viņai sapraßanas nav.Apathy @ 16.02.2021 18:11Es pieļauju, ka viņa savu darba vietu uzskata kā skatuvi un tāpēc ģērbjas tā kā mākslinieki to dara. Iespējams, ja atrastos/aizbrauktu uz tādu vietu, kur nebūtu jāatrādās savai auditorijai un nebūtu jābildējas, jāfilmējas, vilktu ko vienkāršāku.
es laikam arī būšu tā, kas iet ar vīru kopā uz veikalu, jo vieni paši nevaram , tad kaut kas nenopērkas, tad tas vai tas nav labi. Un redzu daudzus tādus, kas pa diviem. Katrs paņemam savu groziņu un ejam uz savu pusi , paņemam ko katram vajag un pie kases maksā viens. Es tad laikam ar neievēroju noteikumus. Ups, bet es ar to nelepojos.SantaD @ 16.02.2021 21:25https://failiem.lv/u/pt37976us
Tak uz viņu vispār KAUT KAS attiecas? Kaut kādi noteikumi? Šobrīd uz veikalu gadījumā nav jāiet pa vienam?
Šis nav par to, ka es piesienos, bet par reālām lietām. Kāpēc viņa ar visu izsprūk, bet citiem viss ir jāievēro? Sākot jau ar Polijas braucieniem, frizieres Kristīnītes un kas tik vēl nē, pulcēšanās utt. Par viņu tik tiek kāds Apollo rakstiņš un viss, dzīvo tālāk mierīgi. Sorry not sorry, šī ir taisnība.
Tak uz viņu vispār KAUT KAS attiecas? Kaut kādi noteikumi? Šobrīd uz veikalu gadījumā nav jāiet pa vienam?
Šis nav par to, ka es piesienos, bet par reālām lietām. Kāpēc viņa ar visu izsprūk, bet citiem viss ir jāievēro? Sākot jau ar Polijas braucieniem, frizieres Kristīnītes un kas tik vēl nē, pulcēšanās utt. Par viņu tik tiek kāds Apollo rakstiņš un viss, dzīvo tālāk mierīgi. Sorry not sorry, šī ir taisnība.
Lindaperla @ 16.02.2021 22:41Sūds ar veikalu. Nagi, skropstas, Polija...
nezinu kāpēc šis komentārs veltīts tieši man, bet mēs visas esam pamanījušas, ka viņa neievēro noteikumus. Par veikalu gan baigi necepjos tomēr. Par skropstām un nagiem un Polijas braucieniem ir cits stāsts. Un jā, diemžēl neviens viņu pie atbildības nesauc. No otras puses, man vienalga, ko dara “aiz muguras”... vnk nevajag to atrādīt savai audotorijai un pozicionēt to par pareizu. Ja liec nagus, nu manis pēc, bet stāvi klusu. Iespējams tā nagu licēja bērnu par to naudu baro. Man vairāk cepiens par to, ka publiski to visu atrāda, reāli ņirgājas par pārējiem. Nu bez maz vai kā spļāviens sejā.Yustin @ 16.02.2021 23:12
Šī dāmīte tiek vaļā no jebkādiem sodiem. Pēc viņas Instagrama spriežot, viņas dzīvē nekas nav mainījies, kamēr pārējie cilvēki visu ievēro, tikmēr šī skraida apkārt pa pasauli tā it kā nebūtu nekādas pandēmijas un nekādu likumu, ierobežojumu ?
Lindaperla @ 16.02.2021 23:25nezinu kāpēc šis komentārs veltīts tieši man, bet mēs visas esam pamanījušas, ka viņa neievēro noteikumus. Par veikalu gan baigi necepjos tomēr. Par skropstām un nagiem un Polijas braucieniem ir cits stāsts. Un jā, diemžēl neviens viņu pie atbildības nesauc. No otras puses, man vienalga, ko dara “aiz muguras”... vnk nevajag to atrādīt savai audotorijai un pozicionēt to par pareizu. Ja liec nagus, nu manis pēc, bet stāvi klusu. Iespējams tā nagu licēja bērnu par to naudu baro. Man vairāk cepiens par to, ka publiski to visu atrāda, reāli ņirgājas par pārējiem. Nu bez maz vai kā spļāviens sejā.
nu tieši tā arī ir, splāviens sejā mums, kas ievero noteikumus.par maniem nagiem nemaz nerunāsim 😀Yustin @ 16.02.2021 23:34
Tas nebija nekas personīgi Tev veltīts, vienkārši pateicu savas domas. :D Piekrītu par visu, tas “spļāviens sejā” precīzi teikts :D Reāli, skatieties kāda es laba un šitāda tāda, es tā varu, jūs nē.
Lindaperla @ 17.02.2021 20:03Es viņai atsekoju, reāli viens un tas pats tik tiešām. Maļ un maļ uz riķņi. NL drāma interesantāka, tikai diemžēl tā beigsies, kad Ivars būs savu nedēļas maratonu “noskrējis” ?