man nelabi metas no tā ka tu viņas sauc par daiļavām. Reāli izkropļotas sievietes 😬GoodForYou @ 14.02.2021 02:16Vizuāli Nauris arī nav man stils un man grūti viņu sasaistīt ar tām nedabiskām daiļavām. Man vīriešos vizuālais izskats nav svarīgs, bet domāju, ka tās IG daiļavas izvēlas kaut kā citādāk savus vīriešus, pēc ārišķībām vai naudas maka.
Mans pieļāvums - Elīna nejutās apmierināta ar savu ķermeni (runāja par to svara sakarā), tātad bija kompleksi, un tāpēc bija viegli pierunājama uz daudziem citiem uzlabojumiem. Turklāt gan jau pēc uzlabojumu veikšanas saņem atzinību no Naura.
Es gan viņu neuzskatu par briesmīgu vizuāli ar šīm pārmaiņām, bet piekrītu, ka vajadzēja tās veikt citā jomā vai saprast, kur apstāties.
Katz @ 14.02.2021 10:42Man liekas, ka Nauris speciāli taisa publisku dāvanu, lai maziņajām notrīcētu sirsniņa,kāds perfektais vīrs viņš viņai ir, sapņu princis, kurš raksta dziesmas savai daiļavai, gluži kā pasakā.. lai Die's dod, ka es ar tādu tipu nesastopos, pasūtītu tādu džeku trīs mājas tālāk, ja sacerētu šitādu dziesmu un vēl ar Grafomānu..
Tām meitenēm, kam viņš seko vien parāda, ka viņu attiecībās kaut kas nav līdz galam, ja Tu mīli otru pusi, nevajadzētu būt pat mazākā interese lūrēt citu dāmīšu profilus, es personīgi Elīnas vietā padomātu vai tur viss OK.
Kādēļ viņš nedrīkstētu sekot? Kāda starpība?Katz @ 14.02.2021 10:42Man liekas, ka Nauris speciāli taisa publisku dāvanu, lai maziņajām notrīcētu sirsniņa,kāds perfektais vīrs viņš viņai ir, sapņu princis, kurš raksta dziesmas savai daiļavai, gluži kā pasakā.. lai Die's dod, ka es ar tādu tipu nesastopos, pasūtītu tādu džeku trīs mājas tālāk, ja sacerētu šitādu dziesmu un vēl ar Grafomānu..
Tām meitenēm, kam viņš seko vien parāda, ka viņu attiecībās kaut kas nav līdz galam, ja Tu mīli otru pusi, nevajadzētu būt pat mazākā interese lūrēt citu dāmīšu profilus, es personīgi Elīnas vietā padomātu vai tur viss OK.
...Samis... @ 14.02.2021 12:00Kādēļ viņš nedrīkstētu sekot? Kāda starpība?
vari lūdzu uzskaitīt tās lietas, kas tieši mums skauž?LindaK @ 14.02.2021 12:17Ārprāts, cik riebīgas un skaudīgas ir sievietes, kuras šeit katru dienu nāk, lai aprunātu, apsmietu un noliktu cilvēku. Kāda jums daļa, ko dara Elīna, ko velk Nauris utt. GET A LIFE!
LindaK @ 14.02.2021 12:17Ārprāts, cik riebīgas un skaudīgas ir sievietes, kuras šeit katru dienu nāk, lai aprunātu, apsmietu un noliktu cilvēku. Kāda jums daļa, ko dara Elīna, ko velk Nauris utt. GET A LIFE!
LindaK @ 14.02.2021 12:17Ārprāts, cik riebīgas un skaudīgas ir sievietes, kuras šeit katru dienu nāk, lai aprunātu, apsmietu un noliktu cilvēku. Kāda jums daļa, ko dara Elīna, ko velk Nauris utt. GET A LIFE!
Laylla @ 14.02.2021 14:17S k u d r u l ā c i s :D tā būs tagad iesauka , in love :D