jā izlasīju. Kur teica, ka piekrīt, bet ne visam. Nu tad samierinies un ej palasi grāmatu ;)cupcake2 @ 11.02.2021 21:03
Tu vispār izlasīji Kalendy komentāru? Jo es personīgi tur izlasīju nevis apstiprinājumu visam, ko KatyMia teica, bet drīzāk to, ka tie ir kaut kādi sacerējumi intrigu vērpšanai. Bet, nu, labi. Vajadzētu jau samierināties, ka liela daļa vispār nav spējīga uztvert domu. Grāmatas varbūt vairāk jālasa?
GoodForYou @ 11.02.2021 20:56Cool Dzips uzbraucieni nevietā. Tāda sajūta, ka vienkārši grib uzbraukt, jo ir garlaicīgs vakars.
Es neglaimoju Endijai, man viņa gan Butterfly laikos, gan tagad šķiet jauka.
Es laikam neesmu izteikta heitere šajā diskusijā, vienīgais, ko esmu nolikusi, ir Miljone.?
Redrose @ 11.02.2021 21:03Haha smieklīgi. Tiešām, kad Kalendy strādāja Butterlfy par viņu teica, ka tik iedomīga seja, vajag labākas modeles u.t.t.
A tagad viss ok , labākais ziņnesis. ?
Lindaperla @ 11.02.2021 21:27Man arī liekas, ka taurenis ir pamatīgs zīmogs pierē un arī CV. Un ne tai labākajā nozīmē.
Lindaperla @ 11.02.2021 22:06Zināji, ka darba devēji mērz gūglēt vārdus un nedod Dievs parādīsies kas tāds ko būsi slēpusi, kā piemēram iekulšanās skandālā saistībā ar butterfly ?
C00L Dzipsy @ 11.02.2021 20:37
Tu taču pati atnāci uz šejieni un sāki atbildēt uz uzdotajiem jautājumiem. ? Tev patīk, tu nēsā. Es gribu uzdot jautājumus un uzdodu, negribi atbildēt - neatbildi. Bet tās briesmīgās zeķubikses gan vairs labāk netirgo. ?
P.S. Ar gaišajiem matiem tu izskaties labāk, tāda skaistāka, svaigāka, jaunāka, smaidīgāka un ne tik stīva.
Kalendy @ 11.02.2021 23:45
Ilze, protams, ka izskatījos jaunāka, es arī biju jaunāka ? bet par gaumi nestrīdās.
Pieļauju, ka Tu 25 gados izskatījies mīlīgāka un jaukāka nekā tagad 38 gados ?