blacke @ 11.02.2021 15:21
Jebkurš var uzrakstīt,ka ir Endija. Arī tā,kas par pļaukām rakstīja, varēja parakstīties kā Endija. Un tad visas uzreiz ķipa noticētu, teiktu,ka tā ir? :D
Katz @ 11.02.2021 15:24
Pirmajā reizē, kad Kalendy ierakstija komentāru šajā diskusijā, viņa apstiprināja savu komentāru, ka ir to rakstijusi no sava instagrama.
Kalendy @ 11.02.2021 15:24
Jēziņ, Blacke, atkal tas pats, kas pēc mana pirmā komentāra šajā portālā :D
Droši, rakstat man instagramā un pārliecinaties, ne jau visi slēpjas aiz anonīmiem profiliem :)
Lindaperla @ 11.02.2021 15:40Mēs par visiem butterfly personāžiem runājam ne tikai par vienu elīnu ?
Te jau vairs pat nav ko turpināt, viss ir pateikts. Jāgaida, kad elīna atkal izgāsīsies kaut kur, tad atkal varēs iesmiet ?
Katz @ 11.02.2021 15:45Kalendy, man Tev viens jautājums - vai Elīna tiešām ir tā vērta tik vētrainām diskusijām 800+ lappušu garumā. Tas ir, vai tur ir ko rakt apakšā, vai viņa darbojās kā jebkurš cits uzņēmējs?
Otra lieta, ir viņas personība, attiecības ar Nauri, bet gar to laikam nav daļas, var palikt intrigu virpulī.
Kalendy @ 11.02.2021 16:32
Es uzskatu, ka ikviena foruna dalībniece ir palidzējusi izveidot Elīnai šo biznesu. Jo vairāk jūs runājat, jo lielāka aug viņas popularitāte, viņas bizness, vairāk nāk pirkumi, lielāka peļņa. Kāpēc viņu liek visos ziņu portālos. Ne jau tāpēc ka viņa būt godalgota slavenība, bet gan tāpēc ka ir tik daudz sievietes, kuras skatās, lasa, komentē un tad portāliem aug reitingi. Ja nevienai no mums viņa neinteresētu, neviens par viņu nezinātu.
Par biznesu, Butterfly nav ne ar ko labāks vai sliktāks par citiem LV uzņēmumiem. Un būsim reālas, ne jau nomaksāto nodokļu dēļ jūs šeit apspriežat. Es nerunāšu par viņu grāmatvedību, tā nav tēma, ko es varētu apspriest. ?
tātad, skaidrs, Elīna šo diskusija lasa biežāk nekā Bībeli.😂🙄Kalendy @ 11.02.2021 17:24Principā jā. Un saprotiet visi tie “fail” tiek taisīti speciāli, lai sakurinātu diskusiju.
Par Poliju te jau meitenes visu pateica, man vairs nav ko piebilst ?
Kalendy @ 11.02.2021 17:24Principā jā. Un saprotiet visi tie “fail” tiek taisīti speciāli, lai sakurinātu diskusiju.
Par Poliju te jau meitenes visu pateica, man vairs nav ko piebilst ?