ar tām melnajām biksēm? Man tas ir vienīgais bodijs kas patika bet nu ne ikdienai 😀unicorngirl @ 09.02.2021 22:47Piekrītu tām, kuras saka, ka šie pagaidu zobi izskatās daudz dabīgāk! Un esmu tajā frontes pusē, kuras nesaprot, kas tieši superīgs ir jaunajā caurspīdīgā bodijā? ? iespēja parādīt sabiedrībai savu apakšveļu?
Lindaperla @ 10.02.2021 01:11Zini, man jau pēdējā laikā nav nekas pret tām meistarēm, kuras tiešām cenšas maizīti nopelnīt, bet pirmkārt - nereklamē to, kā kliente, ka tev ir jauni nadziņi. No otras puses, ja zobārsts var strādāt, kāpēc skaistumkopšana nedrīkst. Otrkārt tā ceļošana. Celošanai gan esmu kategoriski pret. Bet nu kā jau minēju, uz viņiem vispār nekādi noteikumi neattiecas. Un blatanti vēl to iebāž sejā ?
Kas attiecas uz Elīnas kājām, tad vēl jo vairāk- apzinoties šo savu problēmu, viņai vajadzētu tās slēpt, nevis vēl vairāk pasvītrot un likt akcentu uz śo defektu.
Zobārsts ir ārsts. Sastrutojis zobs, piemēram, ir biš lielāka un aktuālāka problēma par jaunu gelišiņu un Kruellas nagiem.Lindaperla @ 10.02.2021 01:11Zini, man jau pēdējā laikā nav nekas pret tām meistarēm, kuras tiešām cenšas maizīti nopelnīt, bet pirmkārt - nereklamē to, kā kliente, ka tev ir jauni nadziņi. No otras puses, ja zobārsts var strādāt, kāpēc skaistumkopšana nedrīkst. Otrkārt tā ceļošana. Celošanai gan esmu kategoriski pret. Bet nu kā jau minēju, uz viņiem vispār nekādi noteikumi neattiecas. Un blatanti vēl to iebāž sejā ?
C00L Dzipsy @ 10.02.2021 01:23
Elīna taisa nagus Annas pērlē.. Annas pērles īpašniece sludina to pašu sektu Prieka vēsti ko Elīna! Tur no kristietības, likumu ievērošanas ir ļoti tālu. Galvenais ir nauda!