Bellatresa @ 09.02.2021 13:06
Daudzus gadus, kā jau jaunieši mēdz to darīt, strādāju Mcdonaldā. Tur mums arī mēdza atnākt slepenais pircējs. ?
Es ,starp citu, reiz redzēju darba piedāvājumu - slepenais pircējs. ?
Kāpēc tieši Rimi interesē? Gan jau visur tie staigā ?
paulīnee @ 09.02.2021 11:36Nevaru iedomāties kādas algas ir Pinķu denimdream outletā , tur diži cilvēki neiet, varbūt vasarā var sanākt normāli nopelnīt. Pie Elīnas kategoriski es neietu strādāt, tad es jau tur noteikti būtu modele,kasiere,apkopēja,pārdevēja, konsultante un tā tālak un par tādu algu smieklīgi.
Dannnija @ 09.02.2021 13:09
Es domāju, ka tad, kad atvērās, tad algas bija labas, jo paša veikala apgrozījums bija ļoti liels, bet nu bija arī daudz jāstrādā, prece jāpieņem, jākārto veikals utt.
nu labi, es saprotu tur veikalos, kur ir augsti standarti utt, bet kas rimi? Vai pārdevēja smaidīja un maisiņu piedāvāja? Un kas maķītī? Vai saldējumu piepārdevi? 😀 es pati sen sen sen atpakaļ pieteicos par slepeno pircēju, bēt tā arī nekad neviens man nav piezvanījis 😀Bellatresa @ 09.02.2021 13:06
Daudzus gadus, kā jau jaunieši mēdz to darīt, strādāju Mcdonaldā. Tur mums arī mēdza atnākt slepenais pircējs. ?
Es ,starp citu, reiz redzēju darba piedāvājumu - slepenais pircējs. ?
Kāpēc tieši Rimi interesē? Gan jau visur tie staigā ?
Romina @ 09.02.2021 13:40Kurš atkal nostučija presei Elīnas jauno manikīru? ?
Lindaperla @ 09.02.2021 13:29nu labi, es saprotu tur veikalos, kur ir augsti standarti utt, bet kas rimi? Vai pārdevēja smaidīja un maisiņu piedāvāja? Un kas maķītī? Vai saldējumu piepārdevi? ? es pati sen sen sen atpakaļ pieteicos par slepeno pircēju, bēt tā arī nekad neviens man nav piezvanījis ?
Shayk @ 09.02.2021 13:51https://www.apollo.lv/7175809/svaigs-manikirs-influencere-didrihsone-jau-atkal-tiek-apsudzeta-ierobezojumu-parkapsana
Nemieriga12 @ 09.02.2021 12:01
Man ir ļoti skaists draugs, pašai man ir seksīgs ķermenis ar sportu nodarbojos 5x nedēļā! :)