a cik Tev pašai profili grupā? Vienu jau esi izdzēsusi.. 🤣Momo @ 18.01.2021 21:09Par pumpām Elina bija minējusi, cīnoties ar to un tā ir viņas problemātiskā zonā.
Momo @ 18.01.2021 21:08Nē nē, tik ļoti liela detektive es neesmu lai pēc vārdiem pateiktu kura ir kura, un vārdus arī nesauktu. Ir tomēr cieņa pret anonimitāti. Vienu zinu tiešām kas šeit uzdarbojas, bet nevaru saprast kurš no profiliem ir viņa, jo te jūs trīs profili vienādi rakstāt. ?
Rēcīgi, līdz ko pieminu to džeku šis uzreiz nākamajā minūtē jau no sava profila raksta. Cītīgi seko līdzi un neko neraksti.? ? nav gadījumā divi profili? Tiešām rēcīgi. ???
Dzērvene @ 18.01.2021 21:13Hahahahahahahahahahahaha! DĀMAS!
Kalendža, tu te? ?
Nesmukas zeķubikses un tās zilās kurpes fuuu!
Ja pirms nedēłas patika Bloom, tad tagad sāk izskatīties pēc Butterfly, prasti un lēti.
a cik Tev pašai profili grupā? Vienu jau esi izdzēsusi.. 🤣
Enazenaz @ 18.01.2021 21:20Nu pumpas aprēkt ir baigi stulbi. Ir sievietes, kas arī 30 gados cīnās ar akni. Pumpas neliecina par pārlieku lielu make-up vai kafiju, man arī tādas ir un es ikdienā nekrāsojos un kafiju izdzeru vienu krūzi.
es nedomāju ka meitenes iesmej par pumpām kā tādām... drīzāk par to ka viņa cenšas sevi atrādīt tik “perfektu”... par to visdrīzāk iesmej.Miedziņš @ 18.01.2021 21:29Par pumpām nu gan nevajadzētu apsmiet. Man kopš ilgus gadus ir bijusi akne, kaut gan kosmētiku praktiski vispār nelietoju un kafiju dzeru 1 krūzi dienā. Protams, pareiza sejas kopšana ādas kopšana un uzturs ietekmē, taču bieži ar to vien nepietiek un ir pagrūti ar viņu cīnīties.
Es par fb profiliem, Kristīn... 😀 a pulksteni beigās atradi, kuru meklēji grupā kuru tik ļotie noliec? 😂
nē, es joprojām esmu Linda, bet zinu kas notiek, Kristīn 😀 tā Tu neatbildēji, kāpēc izdzēsies no fb 😀 speciàli gāju meklēt un atradu tikai vienu komentāru un profils dzēsts 😀Momo @ 18.01.2021 21:32
Tā Tu KATRIN? Tu man jau identisku jautājumu rakstīji tieši tajā posta. ??? Haha tagad skaidrs.