Ārprāc...
Jūs kā uz pavadinā tai Elīnai esiet...
Jūs pašas piekrītat viņas modei un atbalstat , ka tas ir stilīgi .( Kaut lētās BF meitenes pa gabalu jau ne tikai redzēt var, bet arī sajust).
Jūs atbalstat vinas darbus, kaut pašas saprotiet , ka plastikai nav ne vainas, bet tas kas ir viņai ir pilnīgs kosmoss un “melnais tirgus”. Plastika maksā ~4k, un tas ir loti labs variants, tā ka siekalas tek cik estētiski. Ir arī pa 2.5k tīri labi.... Bet šis.... Nu nesaprotu, kāpēc savs minimālas naudas statuss ir jācel augstāk par saprašanu. “Elīna un vinas staigājošie pupi” . Lieliska reklāma ārstam 👍🏽😅
Jūs atbalstat naudas zādzību no jums pašām. Sakot- “Vinai ir nauda, man nav , tāpēc es par vinu priecājos”. Jums kas!? Savā draugu/pazinu lokā nav veiksmīgu cilvēku , lai saprastu , kas ir peļna un naudas normālais ieguldījums? Par zādzību sēž, tāpēc jau iepriekš minēju- Lai lūdzās , ka būs administratīvais nevis kriminālais, jo kriminālajam abi jau salasījuši pilnu buketi un pārējais ir tik laika jautājums. Kriminālatbildība stājās no 14 gadu vecuma, un ir pēdējais laiks, beigt slavēt sevi, ka tādā vecumā atvērusi. Slavētu , ja būtu kaut biskinj legāli, nevis sazagts no mazajām un tagad VID nevar attaisnot izdevumus. Diez vai Naura gimene gribēs attaisnot to uz sevi un segt Jūsu zādzības, jo tas viss ir pierādīts.
Iphons diez vai palīdzēja izgludināt situāciju 😊😀 Bet nu vismaz centās ... Šāda shēma 90 bij populāra- Vinai 20.. cik tur, bet prātā pilnīgs oldschool 🤦🏽♀️😀
Nauris te forumā cenšās Jūs iespaidot, bet nu man tas liekas smieklīgi. Gudrības pazīme ir nevis mācīties, bet pieslēgt kādu ar ,vārdu krājumi bagātāku cilvēku ,un likt justies gudrs forumā😀🤦🏽♀️ Nezināšanu un domu gājienu var saredzēt un izjust. Bet nu tas strādā, Jūs meitenes kā dūlas reagējiet uz to un esiet tās aitas , par ko pati Elīna arī “labi izsakās” 😀 veiksmīgā uznēmuma stāsts😆 pieregistrēties forumā
Elīna Kristīni ilgi mierā neliks, un nevis otrādi. Viduvējības vienmēr meklēs uz ko savu vainu uzvilkt, ka tik attaisnot savas neveiksmes un ciešanas. Bet es pateikšu vēlreiz- Meliem īsas kājas, un nekādas platformenes nepaglābs no atbildības.
Tā pat ka veikalu sakopt vajag laiku, tā pat arī institūcijām papētīt šo. Covid+ Latvijas iemigušais personāls pagarina procesa laiku, bet vai tas viss nepaliks zināms- Nu diez vai 😀
Labāk nevis ar bībeli rītu sākt, bet ar 30 min klusama.
Nu vai arī kā es, ar humoru , forumu un izcilu garīgu mieru 😊
Neēsi aita, un nepavelcies tam bērnu dārza līmenim līdzi 😃 Tas ir komiski .