Katz @ 10.01.2021 12:31Jebal. Kad runa ir par Kristīnes bērnu, tad nē - šī tēma ir tabu! taču, kad runa iet par Elīnas vīra radiem, tad viss ok?! Es saprotu vēl pacelt tēmu par Elīnas vecākiem, no kurienes viņa ir nākusi, meklēt saknes, bet kāds te vispār ir sakars ar Naura radiem? Jums čista vairs nav kur piekasīties un tikai meklējat pēdejo salmiņu, kur pieķerties.
Stāstniece vispār ir out of mind, Tev būtu jāatslēdz internets, ne kādam citam.
Katz @ 10.01.2021 12:31Jebal. Kad runa ir par Kristīnes bērnu, tad nē - šī tēma ir tabu! taču, kad runa iet par Elīnas vīra radiem, tad viss ok?! Es saprotu vēl pacelt tēmu par Elīnas vecākiem, no kurienes viņa ir nākusi, meklēt saknes, bet kāds te vispār ir sakars ar Naura radiem? Jums čista vairs nav kur piekasīties un tikai meklējat pēdejo salmiņu, kur pieķerties.
Stāstniece vispār ir out of mind, Tev būtu jāatslēdz internets, ne kādam citam.
Stāstnieks @ 10.01.2021 12:54
Mana domāšana precīzi saucās tā- out of box thinking ??? Un dzīvē esmu labi pastrādājusi , lai to iepraktizētu. Man nav šaurs redzes loks.Man redzes loks un zināšanas Jau maksā naudu , tāpēc inets nav īsti nepieciešams. Neēsmu tā paaudze kura 19 gados uzvedās kā 14gadniece +interneta vizuālais un saprāts???
Panākumu avots- Grāmatas. Meitenes.... nevis inets, bet grāmatas , skolas, kursi ....???
No rīta lasīt bibeli, tas nav panākums , bet gan SOS sauciens....
Tik daudz cik Jūs iesmejat, tik daudz arī es iesmeju par šo izveidojušos situāciju ??? Bet nedaudz citā līmenī, jo man nerūp akrila džemperi un tonālais pa visu kermeni. Mani rūp likumdošana ?????♀️ Un te grozi kā gribi , abejādi ir rēcīgi ? un kad ej uz Cirku tu redzi klaunu, kurš ir izveidojis situācijas un sižetus , lai par vinu pasmejās... nu šeit ir līdzīgi ? Tik trakākais ir tas ka Klauns sanem algu no bilešu iegādes skaita, Elīna vnk Zog un nevar attaisnot savus izdevumus. Tas ir tik pat smieklīgi cik Jums redzot ka šī meikapu arī matos liek ??
Nekas Jums personiski aizkarošs, bet nu veriet acis vaļā meitenes... Izejiet ārpuss ig.? Redzēsiet ka Viltuss ir uz katra sola, un tikai pats spēsi pasargāt sevi no tā sūda. Jo , ja ieberzīsies tad ilgi smirdēsi ??♀️?
Eksperte @ 10.01.2021 13:01
Man šķiet, ka lasot grāmatas būtu jāiemācās saturīgi un pareizi rakstīt.
Nedomāju , ka tik publiski visu viņa arī atradā😊🤷🏾♀️ Bet Elīnai jau tāds mērkis bij 😊
Kāpēc būtu jābūt bēdīgam ka Slavenībai mērkis ir sasniegts? 😊 Tici sapnim un ej uz to.... un Sanem to par ko esi sapnojis 😊 Vai tad ne tā šī garīgā dvēsele
ir teikusi? 😊🤷🏾♀️
tas man arī acis iekrita 😄 nu kaut kas savādāks ir.Paulaaaaaa @ 10.01.2021 19:06Man tieši likās, ka viņa pie friziera bijusi.
Laylla @ 09.01.2021 21:24Man atkal patika "jauns dzives posms" ???
Paulaaaaaa @ 10.01.2021 19:06Man tieši likās, ka viņa pie friziera bijusi.
man ASAP vajag manikīru.. 😆 jau mēnesis pa virsuNeonsNeons @ 10.01.2021 21:10Eh, es arī gribu pie friziera, kur var tikt?! ??
Stāstnieks @ 10.01.2021 10:42
Kristīnes pagātni pabieži velk ārā...??♀️ Viņas pagātni drīkst? ??♀️?
?Komiski, jo Elīnas pagātni tirzāt ir nepareizi, runāt par Elīnu ir nepareizi, aprīnojot kroplojumus vai piedāvātu labāku ārstu ir nepareizi.... viss ir slikti ja cilvēks kurš grib uzmanību arī dabū to uzmanību.
Dīvaini Jūs cilvēki esiet.
Paaudze 14+inets ???
Minkačū @ 10.01.2021 21:41
Šodien meklēju googlē viena Amoralles bodija modeļa bildi (sens modelis) un še tev - Kristīne uz Kluba vāka. Bilde jau smuka.